penisbreuk seksstandjes

Seks: dit is wat vrouwen willen horen

Is het tijdens een potje seks zo stil dat je het bed hoort piepen of de hond hoort gapen dan weet je dat er iets niet helemaal in orde is.. Maar welke geluiden, woorden of kreetjes zijn acceptabel in bed? Het juwelenmerk Forktip vroeg het aan 5.000 vrouwen.

Koosnaampjes & geluiden

Welke koosnaampjes vind die andere persoon opwindend? En welke lichaamsgeluiden zijn storend? Bij een nieuwe bedpartner is het altijd een beetje zoeken. Om die zoektocht te vergemakkelijken vroeg Forktip aan 5.000 heteroseksuele vrouwen welke geluiden en/of uitspraken ze opwindend vinden in bed.

Dirty talk

Het antwoord is enigszins verrassend. “Als hij eist dat ik hem ‘daddy’ noem in bed’, staat namelijk met stip op één. Op twee en drie staan de uitspraken in het genre ‘Je bent zo strak beneden’ en ‘Dit voelt zo lekker’.

Vernederend?

Daarnaast was er ook een groep vrouwen die erop kickt om ‘slet’, ‘hoer’ of ‘bitch’ genoemd te worden tussen de lakens. Vernederend, zou je denken, maar dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Dat soort woorden maken vergroten voor hen net de pret in bed, omdat ze graag de controle helemaal uit handen geven.

Geen risico

Wie liever geen risico’s loopt, scoort quasi altijd met een compliment over het uiterlijk of de vaardigheden van z’n bedpartner. Meer dirty talk tips van Goedele Liekens lees je hier.

Bronnen: Forktip / Metro

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.