Scoren met Singles Hotelarrangement

16-08-2005 – Scoren met Singles Hotelarrangement

De Nederlandse single heeft gesproken. Er bestaat duidelijk behoefte aan een speciaal Singles Hotelarrangement. Dit blijkt uit een recent gehouden opinieonderzoek door Singlessite.nl. Maar liefst 94% liet weten positief te staan tegenover een dergelijk initiatief. De combinatie vrijblijvend én betaalbaar een weekendje weg tussen de singles blijkt uitermate aantrekkelijk.

Uit de enquête blijkt ondermeer dat de single zich benadeeld voelt door de beruchte éénpersoonskamertoeslag. Een arrangement waarbij deze toeslag ontbreekt én de mogelijkheid om in ongedwongen sfeer andere singles te ontmoeten is volgens hen hét ideale weekendje weg.

Naast het te behalen financiële voordeel spreekt het individuele karakter van een dergelijk weekend deze singles erg aan. Men komt alleen, bepaalt zelf met wie er contact wordt gelegd en deelname aan eventuele activiteiten is niet verplicht. De termijn van een weekend wordt gezien als een prima periode om verschillende singles te leren kennen zonder dat het langdradig wordt. Ook de ontsnappingsmogelijkheid van een eigen kamer blijkt een pluspunt te zijn.

Vrijheid blijheid dus. Maar kansen op dé ontmoeting gaan ze beslist niet uit de weg. In tegendeel zelfs. Gezamenlijk op culinaire expeditie, wandelen en dansen scoren percentueel het hoogst als het gaat om de gewenste activiteiten tijdens een single-hotelweekend. Voor een bowlingbaan of museum lopen deze singles nauwelijks warm.

Het ideale arrangement bestaat volgens de ondervraagden uit twee overnachtingen van vrijdag tot zondag. 55% heeft hier een bedrag van € 100,- tot € 150,- voor over. Slechts 8% € 200,- of hoger. Voor 62% van de singles is het overigens wel van belang dat de overige deelnemers in eenzelfde leeftijdscategorie vallen.

De resultaten van dit onderzoek lijken het beeld te geven van een nieuw ‘gat in de markt’. Naar alle waarschijnlijkheid is het slechts een kwestie van tijd voor de eerste aanbieders hierin springen met aantrekkelijke arrangementen waarin deze singles op hun wenken worden bediend.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten