kroeg

Scoor een leuke date

Februari is de maand van de liefde. Was het in die maand niet gelukt een date te scoren? Dan heb je maart mogelijk even gebruikt om weer bij te komen, maar dan moet je vanaf vandaag in april echt weer aan de slag. Het leven delen met een ander, al is het alleen maar tijdens een date, is toch heerlijk.

April doet wat het wil. En wat wil jij?

Nu maart echt zijn staart heeft geroerd met zijn storm en windvlagen, gaan we vandaag aan april beginnen. Je weet wat er gezegd wordt over april. April doet wat het wil. En jij? Wat wil jij? Jij wilt toch ook gewoon eens een gezellige date. Een date met iemand waar je lekker mee kunt lachen, waar je een klik mee hebt, waar je snel een tweede afspraak mee wilt maken, omdat je het nu wel een keer ziet zitten.

Een leuke date scoren

Nu dan, waar wacht je nog op. Je kunt hoogstens wachten tot morgen want 1 april is en blijft een tricky datum. Maar morgen moet je er gewoon echt werk van gaan maken. Maar ja, hoe doe je dat ook al weer, een leuke date scoren?

Online daten

Een makkelijke en veel gebruikte manier om een nieuwe liefde te vinden in via online daten. Je moet een profiel aanmaken op een of meerdere datingsites en er voor zorgen dat je opvalt tussen al die duizenden andere mensen die op zoek zijn naar een liefde. Beschrijf jezelf op een originele wijze, gebruik een opvallende maar goede foto, verzin een leuke gebruikersnaam en mensen zullen je niet snel vergeten.

In de kroeg

Je zou denken dat het niet meer van deze tijd is, maar toch is dat toch nog wel. De kroeg is dé plek waar  veel dates ontstaan. Alleen naar de kroeg is misschien eng, maar zorg dat je aan kunt sluiten bij een groepje dat regelmatig op stap gaat.  Wanneer je in de kroeg bent, en je ziet iemand staan ie je wel leuk vindt, maar je vindt er op af gaan, nog te eng, probeer dan in ieder geval oogcontact te maken. Is dit gelukt, dat weet je dat de anders ook wel interesse heeft. Het is dan wenselijk toch de eerste stap te zetten, omdat anders de kans aanwezig is dat de gespotte persoon al vertrokken is. Ben je niet de vlotste babbelaar, bedenk dat thuis al wat openingszinnen. Ben daarmee in ieder geval origineel. Te eng? Wat ook altijd wel wil werken is via de barman een drankje bestellen voor je potentiële date. Dit valt vaak goed. En niet geschoten is altijd mis.

Ergens anders

Naast het cafe zijn er natuurlijk nog veel meer plekken waar je iemand tegen het lijf kunt lopen. Bij de supermarkt, bij de sportclub, bij een concert, bij een single event of bij een speeddate-avond. Het zal jou een worst wezen waar je die ander ooit voor het eerst zal treffen. Wat wel belangrijk is, is dat je altijd jezelf moet blijven.  Valt jouw eigen ik niet in de smaak, dan heeft vooral de ander pech en jij hoeft over deze persoon niet meer na te denken. Maar heb je een date gescoord en wil je graag dat jij leuk gevonden gaat worden? Praat dan niet teveel over jezelf. Veel mensen knappen daar op af. Het is beter vragen te stellen aan de ander, dat heeft meer succes.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland