vrijheid blijheid

Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven

De voordelen zonder de nadelen. Je leven steeds leuker maken, met steeds minder moeite. Dat is waar Steeds Leuker om draait. Want eindeloos ploeteren is prima, maar op de bank zitten met een goed boek, een kop thee en een glimlach op je snoet is ook fijn.

Offline broeden op een leuker leven

Steeds Leuker geeft de korte route naar een leuker leven. Jelle Hermus laat zien hoe je je leven snel in een opwaartse spiraal kunt brengen. Door het zetten van de juiste kleine stappen en het overboord gooien van de ballast werk je toe naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Vol verfrissende wijsheid, Hollandse nuchterheid en geheel in de grappige en luchtige stijl van het succesvolle online platform soChicken.nl.

steeds leuker

 

JELLE HERMUS (Delft, 1986) is oprichter van het succesvolle online platform soChicken.nl. Hier komen maandelijks ruim 600.000 mensen broeden op een leuker leven. Jelle woont in Delft samen met zijn vriend Billy. Zijn passies zijn ingewikkelde dingen simpel en leuk maken, reizen en broccoli eten. Zijn boek ‘Steeds leuker’ is het handboek naar een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.