Schoenen kopen, gratis date cadeau

In de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur hebben ze een wel heel originele manier gevonden om vrouwen hun ware te laten ontmoeten. Als ze een paar schoenen kopen, krijgen ze er een date bovenop.

De schoenenwinkel Shoes Shoes Shoes slaagde erin om een deal te sluiten met het grootste datingbureau in Azië, Lunch Actually. Hun concept is heel eenvoudig.

Stap 1 – De vrijgezelle mannen met een profiel op de datingsite, kunnen schoenen uit de winkel keuren en hun persoonlijke top twintig samenstellen.

Stap 2 – Daarna mogen ze aangeven hoeveel procent van de schoenen ze willen betalen. Als een vrouw in de schoenenwinkel beslist om een paar te kopen dat op het lijstje van de man staat, schenkt hij ze als het ware een (fikse) korting.

Stap 3 – Vervolgens mag de vrouw haar telefoonnummer aan de winkelier geven. Die geeft het dan door aan de single man in kwestie. Het enige wat hij nog moet doen, is haar opbellen om een afspraakje te regelen.

Dames die twee of drie paar schoenen kopen, hebben recht op evenveel dates. Al is het uiteraard niet verplicht om uit te gaan met de onbekende. ‘Dit is de perfecte manier om mannen en vrouwen dichter bij elkaar te brengen’, aldus Violet Lim, oprichtster van Lunch Actually. ‘De zoektocht naar een leuk paar schoenen, kan uitmonden in een hechte vriendschap of zelfs een intense relatie. En dat allemaal door dezelfde schoenensmaak.  

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?