gelukkig zijn alleen

Scheidings-selfie nieuwste trend

Vette ruzies, tranen met tuiten en verhitte discussies over wie wat krijgt, dat is waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt bij een scheiding. Maar er is een nieuw trend: de #divorceselfie. Volgens sommigen is een vrolijke foto selfie samen met de scheidingspapieren dé manier om een huwelijk op een positieve manier te eindigen.

Foto’s van scheiding

Het fenomeen is niet volledig nieuw trouwens, twee jaar geleden schreven we al over het Canadese koppel Chris en Shannon Neuman die breed lachend een foto postten net nadat ze hun scheiding officieel indienden. Hun reden achter de foto was dat ze wilden vieren dat ze hun huwelijk op “een respectvolle manier en met eer” konden afsluiten. Een aantal voorbeelden: “Onze kinderen zullen geen problemen hebben bij het organiseren van hun eigen huwelijk: hun ouders zullen vriendschappelijk naast elkaar zitten op de eerste rij.”

https://www.instagram.com/p/7FsTy_kI8x/

Gelukkige echtscheiding

De echtscheidingselfie komt er na de opkomst van scheidingfeestjes en zelfs echtscheidingtaart. Het klinkt misschien nogal vreemd, maar zoek maar eens op Instagram op de hashtag #divorceselfie en je vindt de ene gelukkige scheidingfoto na de andere. “Zo kunnen we samen verder als opvoedende ouders.” Ze benadrukten ook dat ze één front zullen blijven vormen als het over hun kroost gaat. Daar schreven hier al over. Soms is het nu eenmaal beter voor jullie twee, want ongelukkig in een huwelijk zijn, maakt uiteindelijk niemand beter. Benieuwd naar hoe zo’n divorce selfie er nu uitziet? Een scheiding is nooit fijn, maar het hoeft ook niet altijd een lijdensweg te zijn.

https://www.instagram.com/p/BPKup96DX6_/

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!