scheiden advocaat vinden

Scheiding Katja en Thijs in de lucht

Na Micky Hoogendijk en Adam Curry zijn Katja Schuurman en Thijs Romer aan de beurt. De geruchtenmachine over een op handen zijnde scheiding houden hardnekkig aan. Is het huwelijk tussen die twee definitief voorbij?

Geruchten

Er gaan al enige tijd geruchten over een aanstaande scheiding tussen Katja Römer-Schuurman en Thijs Römer, maar hun huwelijk schijnt nu echt te wankelen te staan volgens Story die zich baseert op bronnen. Volgens ingewijden verblijven de twee om de beurt in hun echtelijke woning in Uitdam of in het appartement in Amsterdam. “Het huwelijk van Katja en Thijs is op sterven na dood” aldus een van de bronnen.

Scheiding

Evenals bij Micky en Adam waarbij ex Patricia Paay ten stelligste blijft beweren zeker te weten dat het over en uit is tussen die twee, geven ook hier bronnen aan dat de twee afstevenen op een scheiding. Zo bestaat het vermoeden dat er bij de opnames van het BNN-programma Ruben vs. Katja meer is gebeurd tussen die twee dan de bedoeling zou zijn geweest.

Troosten

In de nieuwe politieserie Noord/Zuid van de KRO waar Katja in speelt staat bij de aftiteling alleen haar meisjesnaam, wat het blad doet vermoeden dat het huwelijk misschien al wel voorbij zou zijn. Volgens ingewijden hebben zowel Katja als Thijs al iemand gevonden om door getroost te worden. Katja zou een luisterend oor vinden bij Ruben Nicolai en Thijs bij een vrouw van het productieteam van Moordvrouw.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!