scheiden advocaat vinden

Scheiding Katja en Thijs in de lucht

Na Micky Hoogendijk en Adam Curry zijn Katja Schuurman en Thijs Romer aan de beurt. De geruchtenmachine over een op handen zijnde scheiding houden hardnekkig aan. Is het huwelijk tussen die twee definitief voorbij?

Geruchten

Er gaan al enige tijd geruchten over een aanstaande scheiding tussen Katja Römer-Schuurman en Thijs Römer, maar hun huwelijk schijnt nu echt te wankelen te staan volgens Story die zich baseert op bronnen. Volgens ingewijden verblijven de twee om de beurt in hun echtelijke woning in Uitdam of in het appartement in Amsterdam. “Het huwelijk van Katja en Thijs is op sterven na dood” aldus een van de bronnen.

Scheiding

Evenals bij Micky en Adam waarbij ex Patricia Paay ten stelligste blijft beweren zeker te weten dat het over en uit is tussen die twee, geven ook hier bronnen aan dat de twee afstevenen op een scheiding. Zo bestaat het vermoeden dat er bij de opnames van het BNN-programma Ruben vs. Katja meer is gebeurd tussen die twee dan de bedoeling zou zijn geweest.

Troosten

In de nieuwe politieserie Noord/Zuid van de KRO waar Katja in speelt staat bij de aftiteling alleen haar meisjesnaam, wat het blad doet vermoeden dat het huwelijk misschien al wel voorbij zou zijn. Volgens ingewijden hebben zowel Katja als Thijs al iemand gevonden om door getroost te worden. Katja zou een luisterend oor vinden bij Ruben Nicolai en Thijs bij een vrouw van het productieteam van Moordvrouw.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!
aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.