partneralimentatie

Scheiding gaat Adele miljoenen kosten

Vorige week vernamen we allemaal dat zangeres Adele en haar man Simon Konecki gaan scheiden. Het huwelijk kwam na 8 jaar tot een eind en de scheiding zou naar verluidt zijn veroorzaakt doordat de wereldberoemde zangeres “te succesvol” werd met haar carrière.

Te druk

Het nieuws blies het internet omver, en dit is nog zacht uitgedrukt. Nu onthult People dat de reden van de breuk met Adele’s succesvolle carrière te maken heeft. De 15-voudige Grammy-winnares zou het te druk hebben en hierdoor zou het stel uit elkaar gegroeid zijn. “Hij vond het niet erg om op de achtergrond te blijven. Maar, toen Adele alsmaar populairder werd en een overvolle agenda kreeg, vervreemden de twee van elkaar”, aldus een bron aan People.

Kind

Hoewel het klinkt als een dramatische breuk, verzekerde de bron dat er geen sprake is van haat en nijd. “Hun huwelijk was fantastisch maar nu hebben ze besloten dat het niet meer gaat werken.” Het voormalige stel heeft een zoon genaamd Angelo (6), en voor zijn bestwil willen ze een rustige echtscheiding. Ze zouden er alles aan doen om hem samen liefdevol op te voeden. “Ik kan me niet voorstellen dat dit een rommelige scheiding wordt, ze zijn zo voorzichtig met hun zoon.”

180 miljoen dollar

Een andere speculatie die de gemoederen flink bezig houdt gaat over de huwelijkscontracten. Als deze niet zijn opgesteld, kan het Adele zo’n 180 miljoen dollar kosten. Dit omdat Simon dan in aanmerking komt voor de helft van haar verdiensten tijdens hun tijd samen. Geruchten doen flink de ronde, maar deze informatie houden de twee natuurlijk voor zichzelf.

Bronnen: Marie Claire / Beau Monde

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!