schaamhaar

Schaamhaar terug van weggeweest

Was je van plan jezelf weer eens van top tot bottom te scheren voordat je uit gaat? Hoeft niet langer. Het is tijd om het daarbeneden opnieuw (verzorgd) te laten groeien, want alles wegscheren is helemaal out volgens modemagazine Vogue. Vrouwen zouden steeds meer zelf kiezen wat ze willen down under.

Seventies-Vibe

Volgens Vogue is de ‘nieuwe’ Brazilian wax nu helemaal in, en die behelst net zo weinig mogelijk scheren. “Vrouwen beseffen steeds meer dat hun lichamen meer zijn dan een seksobject”, legt dokter Eden Fromberg uit. Steeds meer bekende vrouwen outen zich ook voor een harig bosje beneden. Zoals actrice Gwyneth Paltrow, die in de Ellen DeGeneresshow verklaarde dat ze “met een seventies-vibe werkt beneden”. Ook actrice Emma Watson vertelde in een interview dat ze graag schaamhaar heeft.

Verzorgd schaamhaar

Dokter Eden Fromberg geeft in de Britse krant The Sun advies over hoe je dan best je schaamhaar verzorgt. Ze pleit er vooral voor om de zone ‘verzorgd’ te houden. “Koop kleine trim-scharen, zo blijft het ook overzichtelijk daarbeneden”, aldus Dr. Fromberg. “Vergeet ook je schaamhaar niet te wassen.” Gebruik  een pH-neutrale, geurloze zeep om irritatie te vermijden. Je kan ook conditioner gebruiken om de haren zacht te houden.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.