vrouwen seks orgasme

Schaamhaar: brazilian wax en streepje favoriet

Steeds meer vrouwen bezoeken een waxsalon om hun schaamstreek te laten bijwerken. En wat blijkt? Ruim 65 procent van de dames die een waxsalon bezoekt laat haar schaamhaar het liefst helemaal wegharsen. Ook het bekende ‘streepje’, oftewel de ‘landingsbaan’, is nog steeds erg populair.

Waxen maar!

Dit blijkt dinsdag uit gegevens van Delete Professionals in Waxing, waarvoor ruim 110.000 Brazilian Wax-behandelingen van de afgelopen vijf jaar zijn bestudeerd.

Dertigers gaan voor streepje

Opvallend is dat vrouwen onder de dertig jaar eerder voor een streepje gaan, terwijl de dertigplusvrouwen er bijna altijd voor kiezen alles weg te laten halen. Naast de Brazilian Wax (alles weg) en het streepje, kiest 15 procent van de vrouwen voor een driehoek, of een meer exotische vorm, zoals een hartje of een letter.

Mannen

Mannen stellen dat ze het streepje en de Full Brazilian, waarbij al het schaamhaar verwijderd wordt, het mooiste vinden bij een vrouw. Zelf kiezen mannen die naar de waxsalon gaan volgens de gegevens ook steeds vaker voor een volledig kale schaamstreek.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!