vrouwen seks orgasme

Schaamhaar: brazilian wax en streepje favoriet

Steeds meer vrouwen bezoeken een waxsalon om hun schaamstreek te laten bijwerken. En wat blijkt? Ruim 65 procent van de dames die een waxsalon bezoekt laat haar schaamhaar het liefst helemaal wegharsen. Ook het bekende ‘streepje’, oftewel de ‘landingsbaan’, is nog steeds erg populair.

Waxen maar!

Dit blijkt dinsdag uit gegevens van Delete Professionals in Waxing, waarvoor ruim 110.000 Brazilian Wax-behandelingen van de afgelopen vijf jaar zijn bestudeerd.

Dertigers gaan voor streepje

Opvallend is dat vrouwen onder de dertig jaar eerder voor een streepje gaan, terwijl de dertigplusvrouwen er bijna altijd voor kiezen alles weg te laten halen. Naast de Brazilian Wax (alles weg) en het streepje, kiest 15 procent van de vrouwen voor een driehoek, of een meer exotische vorm, zoals een hartje of een letter.

Mannen

Mannen stellen dat ze het streepje en de Full Brazilian, waarbij al het schaamhaar verwijderd wordt, het mooiste vinden bij een vrouw. Zelf kiezen mannen die naar de waxsalon gaan volgens de gegevens ook steeds vaker voor een volledig kale schaamstreek.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.