daten december coach

SamenChristen: nieuwe datingsite met ervaring

Nederland is een christelijke datingsite rijker. SamenChristen is deze maand gelanceerd door datingsite-pionier Chris Algra. De site is fris en anders, belooft de maker. “Het belang van een goede datingsite op Bijbelse grondslag is groter dan ooit.”

SamenChristen is anders

De initiatiefnemer beseft dat er al een aantal christelijke datingsites actief zijn. “Toch vind ik het tijd voor een frisse wind. SamenChristen is een eigentijdse, professionele site met een grote focus op service, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid. Singles die www.samenchristen.nl bezoeken en zich inschrijven, zullen al snel begrijpen wat ik bedoel: SamenChristen is anders.”

Algra, zelf christen, komt niet onbeslagen ten ijs. Hij introduceerde in
2001 als eerste het concept ‘christelijke datingsite’ in Nederland.
Sindsdien was hij verantwoordelijk voor twee andere christelijke datingsites. “Deze ervaring wil ik nu inzetten om SamenChristen een succes te maken.”

Datingsite op Bijbelse grondslag

Het belang van een goede datingsite op Bijbelse grondslag is groter dan ooit, vindt Algra. “Tegenwoordig zijn veel datingsites gericht op snel scoren; foto’s beoordelen met een enkele swipe op je mobiele telefoon, en vervolgens gelijk een afspraakje maken. Onze visie staat daar haaks op. Mensen zijn geen gebruiksvoorwerpen. We geloven in de heiligheid van het huwelijk, en we willen graag een betekenisvolle ontmoetingsplek voor christenen worden.”

SamenChristen kent dan ook een aantal unieke features die erop gericht zijn elkaar beter te leren kennen, en elkaar te bemoedigen. “Zo hebben we tientallen prikkelende en grappige matchvragen, waarmee je iets over jezelf vertelt. Ook kun je elkaar lof geven. Dat zijn complimenten waarmee je bijvoorbeeld kunt aangeven dat diegene een mooi getuigenis heeft, of een echte gebedsheld is.”

Matchen werkt twee kanten op

Ook het match-algoritme van SamenChristen is uniek. “Wij matchen twee kanten op. Wij kijken niet alleen naar jouw voorkeuren, maar ook naar de voorkeuren van de ander. Het matchpercentage is daarom een veel betere inschatting in hoeverre je bij elkaar past.”

Op SamenChristen kunnen vrijgezelle christenen elkaars profielen bekijken, en met elkaar mailen en chatten, terwijl op de achtergrond voortdurend wordt uitgerekend welke singles goed bij elkaar passen. De eerste 1.000 leden krijgen een gratis jaarabonnement. Inschrijven kan via hun site.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.