daten december coach

SamenChristen: nieuwe datingsite met ervaring

Nederland is een christelijke datingsite rijker. SamenChristen is deze maand gelanceerd door datingsite-pionier Chris Algra. De site is fris en anders, belooft de maker. “Het belang van een goede datingsite op Bijbelse grondslag is groter dan ooit.”

SamenChristen is anders

De initiatiefnemer beseft dat er al een aantal christelijke datingsites actief zijn. “Toch vind ik het tijd voor een frisse wind. SamenChristen is een eigentijdse, professionele site met een grote focus op service, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid. Singles die www.samenchristen.nl bezoeken en zich inschrijven, zullen al snel begrijpen wat ik bedoel: SamenChristen is anders.”

Algra, zelf christen, komt niet onbeslagen ten ijs. Hij introduceerde in
2001 als eerste het concept ‘christelijke datingsite’ in Nederland.
Sindsdien was hij verantwoordelijk voor twee andere christelijke datingsites. “Deze ervaring wil ik nu inzetten om SamenChristen een succes te maken.”

Datingsite op Bijbelse grondslag

Het belang van een goede datingsite op Bijbelse grondslag is groter dan ooit, vindt Algra. “Tegenwoordig zijn veel datingsites gericht op snel scoren; foto’s beoordelen met een enkele swipe op je mobiele telefoon, en vervolgens gelijk een afspraakje maken. Onze visie staat daar haaks op. Mensen zijn geen gebruiksvoorwerpen. We geloven in de heiligheid van het huwelijk, en we willen graag een betekenisvolle ontmoetingsplek voor christenen worden.”

SamenChristen kent dan ook een aantal unieke features die erop gericht zijn elkaar beter te leren kennen, en elkaar te bemoedigen. “Zo hebben we tientallen prikkelende en grappige matchvragen, waarmee je iets over jezelf vertelt. Ook kun je elkaar lof geven. Dat zijn complimenten waarmee je bijvoorbeeld kunt aangeven dat diegene een mooi getuigenis heeft, of een echte gebedsheld is.”

Matchen werkt twee kanten op

Ook het match-algoritme van SamenChristen is uniek. “Wij matchen twee kanten op. Wij kijken niet alleen naar jouw voorkeuren, maar ook naar de voorkeuren van de ander. Het matchpercentage is daarom een veel betere inschatting in hoeverre je bij elkaar past.”

Op SamenChristen kunnen vrijgezelle christenen elkaars profielen bekijken, en met elkaar mailen en chatten, terwijl op de achtergrond voortdurend wordt uitgerekend welke singles goed bij elkaar passen. De eerste 1.000 leden krijgen een gratis jaarabonnement. Inschrijven kan via hun site.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.