singles kerst feestdagen

Samen met singles de kerst vieren en het nieuwe jaar inluiden doe je hier!

Ziet het er naar uit dat je dit jaar de kerstdagen en oudjaar als single doorbrengt? Heb je zin om iets leuks te gaan doen maar nog geen idee wat? Dan hebben wij tal van leuke tips voor je! Verleg je grenzen, geniet voluit en ontmoet andere singles net als jij tijdens een tof event of een mooie vakantie tijdens de feestdagen. Kijk je mee?

Toffe tips voor singles met de feestdagen

Thuis blijven met de kerstdagen of in je eentje het nieuwe jaar inluiden? Ben je gek, nergens voor nodig! Deze leuke singles wachten op jou! Ga samen prachtige kerstdagen tegemoet en brei een fantastisch spetterend einde aan 2019 zodat je 2020 met goede zin kunt beginnen!

1#  Wintersporten in Olympische Sferen. Beleef de ultieme Noorse droom in Lillehammer. Vertrek 21 & 28 december

2# Kerstweekend op de Veluwe & XXL Oud & Nieuwfeest. Duizenden singles ging je al voor! Vier Kerst & Oud en Nieuw met Single Events!

3# Een dansfeest met uitsluitend hits, gezellige mensen en lekkere hapjes. Ongedwongen en gezellig uitgaan. Enschede: 21 december.

4# Singlevakantie Les Portes du Soleil, Frankrijk. Beleef het mee samen met een gezellige groep singles tussen de 35-55. Vertrek 21 december.

5# Bij Funbreaks kun je met andere singles in Zeist het nieuwe jaar inluiden! Een spetterend Oud & Nieuw Feest en we gaan dansend 2020 in!

6# Vier dit jaar Oud en Nieuw met een gezellige groep (meest 40-55 jr) op Terschelling! Ga je mee met Go-Out? Vertrek 29 december!

7# 3 Daagse Oud en Nieuw viering voor singles in Witteveen. Vertrek op 30 december. Kom jij bij Singles Enzo het nieuwe jaar inluiden?

8# Singlereis Wintersport Passo Tonale. Oud & Nieuw in de Italiaanse sneeuw beleef je bij Crusj! Vertrek 28 december.

kerst glamour

Ontmoet nieuwe singles!

Zin om er wat regelmatiger op uit te gaan en ontmoet je graag nieuwe mensen? Kijk dan een wat vaker op de singles agenda. Je ontdekt er tal van leuke events en mooie vakanties met gelijkgestemden. Ook de singles gidsen bieden oneindig veel mogelijkheden wanneer je wilt daten, borrelen, feesten, reizen & ontmoeten.

TIPS voor singles met de feestdagen

1) Vier je deze kerst voor het eerst als alleenstaande ouder? Dat is even wennen geblazen. Hoe jij en de kinderen deze kerstdagen goed doorkomen, dat lees je hier. 

2) Alleen met de kerst; maak het niet groter dan het is. Ja, ja horen we je denken, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toegegeven; het kan een behoorlijke uitdaging voor je zijn, maar zeker niet onmogelijk. Kijk maar. 

3) Zie jij ook zo op tegen de gevreesde kerstborrel van kantoor? Of ben je niet ‘bang’ voor het gedrag van je collega’s maar meer voor dat van jezelf? Tips!

4) Met spoed op zoek naar een partner voor de kerstdagen? Wat je op de valreep zo allemaal kunt doen om Mr. Of Mrs. Right tegen het vege lijf te lopen, dat kom je hier aan de weet!

5) Met kerst denken we aan lange tafels en gezellige grote families. Toch…. is dit niet voor iedereen weggelegd. Met amper familie, of juist heel veel spanningen loopt zo’n kerstdiner uit op een drama. Misschien toch maar alleen eten deze kerst?

6) Heb je de kerstdagen al vol gepland maar zie je nog wel een beetje op tegen Oud & Nieuw vieren? Gelukkig hebben wij nog een paar survival tips voor.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?