Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
singles kerst feestdagen
23 oktober 2019

Samen met singles de kerst vieren en het nieuwe jaar inluiden doe je hier!

Ziet het er naar uit dat je dit jaar de kerstdagen en oudjaar als single doorbrengt? Heb je zin om iets leuks te gaan doen maar nog geen idee wat? Dan hebben wij tal van leuke tips voor je! Verleg je grenzen, geniet voluit en ontmoet andere singles net als jij tijdens een tof event of een mooie vakantie tijdens de feestdagen. Kijk je mee?

Toffe tips voor singles met de feestdagen

Thuis blijven met de kerstdagen of in je eentje het nieuwe jaar inluiden? Ben je gek, nergens voor nodig! Deze leuke singles wachten op jou! Ga samen prachtige kerstdagen tegemoet en brei een fantastisch spetterend einde aan 2019 zodat je 2020 met goede zin kunt beginnen!

1#  Wintersporten in Olympische Sferen. Beleef de ultieme Noorse droom in Lillehammer. Vertrek 21 & 28 december

2# Kerstweekend op de Veluwe & XXL Oud & Nieuwfeest. Duizenden singles ging je al voor! Vier Kerst & Oud en Nieuw met Single Events!

3# Een dansfeest met uitsluitend hits, gezellige mensen en lekkere hapjes. Ongedwongen en gezellig uitgaan. Enschede: 21 december.

4# Singlevakantie Les Portes du Soleil, Frankrijk. Beleef het mee samen met een gezellige groep singles tussen de 35-55. Vertrek 21 december.

5# Bij Funbreaks kun je met andere singles in Zeist het nieuwe jaar inluiden! Een spetterend Oud & Nieuw Feest en we gaan dansend 2020 in!

6# Vier dit jaar Oud en Nieuw met een gezellige groep (meest 40-55 jr) op Terschelling! Ga je mee met Go-Out? Vertrek 29 december!

7# 3 Daagse Oud en Nieuw viering voor singles in Witteveen. Vertrek op 30 december. Kom jij bij Singles Enzo het nieuwe jaar inluiden?

8# Singlereis Wintersport Passo Tonale. Oud & Nieuw in de Italiaanse sneeuw beleef je bij Crusj! Vertrek 28 december.

kerst glamour

Ontmoet nieuwe singles!

Zin om er wat regelmatiger op uit te gaan en ontmoet je graag nieuwe mensen? Kijk dan een wat vaker op de singles agenda. Je ontdekt er tal van leuke events en mooie vakanties met gelijkgestemden. Ook de singles gidsen bieden oneindig veel mogelijkheden wanneer je wilt daten, borrelen, feesten, reizen & ontmoeten.

TIPS voor singles met de feestdagen

1) Vier je deze kerst voor het eerst als alleenstaande ouder? Dat is even wennen geblazen. Hoe jij en de kinderen deze kerstdagen goed doorkomen, dat lees je hier. 

2) Alleen met de kerst; maak het niet groter dan het is. Ja, ja horen we je denken, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toegegeven; het kan een behoorlijke uitdaging voor je zijn, maar zeker niet onmogelijk. Kijk maar. 

3) Zie jij ook zo op tegen de gevreesde kerstborrel van kantoor? Of ben je niet ‘bang’ voor het gedrag van je collega’s maar meer voor dat van jezelf? Tips!

4) Met spoed op zoek naar een partner voor de kerstdagen? Wat je op de valreep zo allemaal kunt doen om Mr. Of Mrs. Right tegen het vege lijf te lopen, dat kom je hier aan de weet!

5) Met kerst denken we aan lange tafels en gezellige grote families. Toch…. is dit niet voor iedereen weggelegd. Met amper familie, of juist heel veel spanningen loopt zo’n kerstdiner uit op een drama. Misschien toch maar alleen eten deze kerst?

6) Heb je de kerstdagen al vol gepland maar zie je nog wel een beetje op tegen Oud & Nieuw vieren? Gelukkig hebben wij nog een paar survival tips voor.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Feestdagen voorbij: wat te doen met je oude kerstboom?

Weet jij al wat je met je kerstboom doet na de...

Single met de kerst: vijf redenen om blij te zijn

Hoewel kerst erg draait om het samenzijn van geliefden en mensen...

Datingpiek in januari: 76% meer singles maken datingprofiel aan

Move over Blue Monday, Love Sunday staat voor de deur!

Een op vijf werkt het liefst door tijdens de kerstdagen

Maar liefst vijftig procent van de Nederlanders ziet het kerstdiner als...

Zo kom je de feestdagen door met een gebroken hart

Hartstikke gezellig hoor die feestdagen in het verschiet! Tenzij het net...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie