vrouwen vaker soa test

Sabia, Sylvie en Rafael: entertainment van de bovenste plank

Mis je tijdens de zomerstop je favoriete soap ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ op de buis, dan hoef je alleen maar de soapserie ‘De Van der Vaartjes’ te volgen. Real life, dagelijks in het nieuws en met cliffhanger van heb ik jou daar.

Ex en bijna ex

Even resume: Sylvie Meis, ex-vrouw van Rafael van der Vaart en moeder van hun zoon Damián , geeft in januari 2013 de brui aan het huwelijk. Binnen de no-time heeft Sabia Engizek, de ex-vrouw van collega voetballer Khalid Boulahrouz en moeder van Amaya en Daamin een relatie met Rafael weten aan te knopen. En daar blijft het niet bij…

Modder & zwanger

Sabia kan zich niet beheersen en begint in de media met modder te gooien over haar voormalige ‘best friend’ Sylvie en haar wangedrag tijdens het huwelijk met haar nieuwe vriendje. Daar scoort ze geen punten mee en wordt al snel gezien als golddigger en ‘de heks’ van deze soap. Niet veel later is Sabia ook nog zwanger van Rafael. Een interessante wending in het verhaal. Deze zwangerschap verloopt voorspoedig totdat ze het ongeboren kindje na 19 weken verliest. Een tragedie.

Trouwen en scheiden

Ex beste vriendin Sylvie rommelt intussen lekker door. Ze krijgt door alle scheidingsperikelen met Rafael extra aandacht tijdens de promotie van haar lingerielijn. Alle journalisten hopen haar te betrappen op een uitspraak over haar ex, maar Sylvie houdt haar lippen stijf op elkaar. Er volgen wat vluchtige affaires maar inmiddels schijnt ze dolgelukkig te zijn met ‘Momo’ oftewel Maurice Mobeti een schatrijke clubeigenaar. De laatste verhaallijn in de soap is dat ze beslist trouwplannen hebben!

Ontknoping relatiestatus

Terwijl Sylvie zich prima vermaakt op Ibiza (het is tenslotte zomer) hunkert heel de wereld naar de ontknoping over de relatiestatus tussen Rafael en Sabia. Want hoewel Sabia inmiddels opnieuw zwanger is van Raf blijven zijn familieleden hardnekkig beweren dat het stel uit elkaar is. De vader van de voetballer zou afgelopen weekend zelfs spullen van zijn zoon uit de woning hebben opgehaald.. Zijn ze nu nog bij elkaar of toch uit elkaar? Deze cliffhanger houdt de gemoederen van het gewone volk dagelijks in de ban!

Voogdij

De nieuwste ontwikkelingen op het front komen onverwachts van Sylvie. Zij wil de volledige voogdij over zoon Damián. De rechtszaak zou binnenkort dienen in Hamburg. Ze is ex Rafael dus een stap voor want de geruchten dat hij druk bezig was met de voorbereidingen omtrent de volledige voogdij deden al langer de ronde. Evenals die over Sylvie. De soap ‘De van der Vaartjes’ zal de gemoederen nog behoorlijk bezig houden deze zomer.

Zwangerschap echt?

En hoewel Rafael zich nog altijd in stilzwijgen hult (hij zou volgens zijn ouders binnenkort met een verklaring komen) zegt papa Ramon van der Vaart, tegen fans in Duitsland dat hij de zwangerschap van Sabia in twijfel trekt. Ook verklaarde Ramon waarom Rafael niet zelf kwam helpen met het verhuizen van zijn spullen. “Hij zei dat Rafael Sabia niet meer wil zien, dat Lolita, Rafaels moeder, Sabia niet meer wil zien en dat hij zelf ook zeer blij is met de breuk.” Van je (schoon)ouders moet je het maar hebben.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.