relatie sabia rafael
12 August 2015

Sabia en Rafael definitief uit elkaar

Na weken van onzekerheid en speculaties is het hoge woord eruit. De relatie tussen Sabia Engizek en Rafael van der Vaart is definitief voorbij. De twee hebben telefonisch besloten dat het beter is de relatie te beëindigen. Aan de ‘soap’ die al de hele zomer voortduurt komt nu dan toch een einde.

Sabia zegt in een interview met de Story dat het nu echt over en uit is tussen haar en Raf. Niet al zes weken zoals in de media wordt beweert maar pas sinds deze week. “We houden nog steeds van elkaar, maar een relatie is nu lastig vol te houden”, aldus Sabia. De alom bekende ‘scheidingsromantiek’.

Geruchten en zwanger

De geruchten dat de relatie tussen haar en Rafael was gestrand doken een paar weken geleden al op. Familie van Van der Vaart bevestigde de breuk, maar Engizek ontkende het weer. Tussendoor kwam het nieuws dat ze zwanger was en zielsgelukkig. “Aan ons geluk hoeft niemand te twijfelen”, zei ze vorige week.

Mislukking door media

Volgens Sabia liggen externe factoren ten grondslag aan het mislukken van haar relatie met Rafael. “Ik ben de afgelopen twee jaar continu neergesabeld in de media.” Zo zou Sabia, die eerder al twee kinderen verloor, haar zwangerschap hebben verzonnen om Rafael bij haar te kunnen houden. Of wel zwanger zijn maar niet van Rafael. “Ik ging door een hel”, aldus de Duitse. “Als ik dat gevoel onder woorden zou moeten brengen zou ik zeggen: het is als iemand die na een verkrachting voor dood wordt achtergelaten.”

Zelfmoordneigingen

Met de stortvloed aan kritiek, haar leven onder een vergrootglas en persmuskieten continu voor haar brievenbus werd het Sabia uiteindelijk zelfs bijna te veel. Haar beste vriendin Adriana vreesde zelfs dat ze zichzelf iets zou aandoen. “Als ik mijn drie prachtige kinderen niet zou hebben gehad en niet in verwachting zou zijn, dan weet ik inderdaad niet of ik er nog zou zijn, bekent Sabia. “Ik schaam me om het toe te geven maar ik heb de afgelopen maanden vaak gedacht als ik in de auto zat: wat nou als ik die bocht niet neem en gewoon rechtdoor rijd… dan is het allemaal voorbij, dan voel ik die pijn niet meer.”

Baby van der Vaart

De baby van Rafael van der Vaart en haar wordt verwacht in februari. “Door de nieuwe situatie gaat Rafael mijn zwangerschap en de geboorte op afstand volgen. Ja, dat is de trieste consequentie.” De voetballer en Engizek kregen eind 2013 een flinke klap te verduren, toen zij een miskraam kreeg. Het zou het eerste kind zijn geworden voor het koppel

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hazes en Westenberg definitief uit elkaar

We hebben er weer twee singles bij in Nederland want André...

Deze signalen vertellen je dat een nieuwe relatie in de problemen zit

Als je probeert te achterhalen of je bent waar je moet...

Single en moeder worden?

Het traditionele 'huisje, boompje, beestje'-denken ligt al een tijdje achter ons....

Vraag jezelf dit af wanneer je overweegt terug te gaan naar je ex

In de tijd vlak na de relatie over gaat, voel je...

Heel in 4 stappen je gebroken hart

Het beëindigen van een relatie is vaak pijnlijk en emotioneel. Het...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie