SAAR

SAAR krijgt een tijdschrift

Ja, je leest het goed: het online magazine SAAR gaat een echt gedrukt tijdschrift maken met heel veel interviews en verhalen en de eerste editie wordt een special over 50+ en single zijn. Maar het blad komt er alleen als er genoeg aanmeldingen zijn om de productie van het magazine te bekostigen, dus we hebben jouw hulp nodig.

Vrouwelijke 50-plusser

Allereerst nog wat meer over het tijdschrift: het blad zal dezelfde toon en stijl hebben als het online magazine en legt de focus op een actieve doelgroep van vrouwelijke 50-plussers die datet, werkt, uitgaat en zichzelf nog lang niet dood acht.

Wat kun je verwachten:

De hel van Tinder ‘Die kerels willen alleen maar neuken’
Ja/nee Brazilian wax ‘Ik ga voor een gezellig bosje’
De wraak van de ex ‘Hij heeft zijn kind nooit meer gezien’
Dit zijn ze: de 50+ mannen die nooit een 50+ vrouw zouden daten ‘Ik heb ze liever jonger’

Interesse!

Online magazine SAAR wordt gemaakt door Snippet Media. “We zijn een startup en hebben geen geld om meteen twaalf papieren edities per jaar te maken en een hele redactie op te tuigen. Daarom hebben we besloten een eenmalig tijdschrift te maken, als proef, en het eerst aan jullie aan te bieden. Schrijf je dus nu in, geef je bankrekeningnummer op en als de interesse groot genoeg is, gaan we het tijdschrift daadwerkelijk maken. Tot die tijd wordt er niks van je rekening afgeschreven.

Gaat het niet door vanwege te weinig animo (daar kunnen we ons natuurlijk niets bij voorstellen), dan wordt er ook niks van je rekening gehaald. Gaat het wel door, dan schrijven we het bedrag van € 5,95 in oktober 2017 eenmalig af en zetten we de drukpersen aan. In september ontvang je per mail een bericht over het wel of niet doorgaan van het SAAR tijdschrift.”

Bestel SAAR hier voor €5,95 en ontvang het tijdschrift eind november 2017 in je brievenbus. Of bestel er direct 2 (voor jou en een vriendin) voor €10,-

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!