goede kusser

Ruim een derde van de vakantiegangers flirt met een ander

Verheug jij je deze zomer al op een zwoele vakantieflirt? Even checken dan of hij of zij niet al lang en breed onder de pannen is. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 35 procent van de gebonden vakantiegangers flirt met een ander.

Flirt aan het zwembad

Uit onderzoek van een website voor vreemdgangers blijkt dat maar liefst 35% van de ingeschreven deelnemers tijdens de gezamenlijke vakantie wel eens met anderen flirt in het café, strand of aan het zwembad.

Seks met een ander

Ruim 6% zoent wel eens en maar liefst 13,5% vrijt op de zomervakantie met een ander. In ruim 75% van de gevallen blijft het bij een eenmalig incident. Hoewel 63% van de ondervraagden zeggen geen geloof te belijden is het wel zo dat van de 11% christelijke deelnemers en 20% katholieke Second Love deelnemers respectievelijk flirt (8% en 22%), zoent (12% en 14%) of vrijt (10% en 20%) tijdens de vakantie met een ander.

Politieke achtergrond

Onderzoek wijst ook uit dat VVD-ers Second Love het beste weten te vinden (35%), gevolgd door respectievelijk de PvdA (12%) en D66 11%. Slechts 0,3% van de deelnemers stemt SGP. Verder valt ook op dat ruim 1 op de 10 een christelijke achtergrond heeft. Zeker weten dat jouw vakantievlam ook single is? Boek dan een toffe singlevakantie! 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.