speeddate stelletje

Ruim een derde van de single vrouwen zoent niet op de eerste date

Een derde (35%) van de Nederlandse single dames zoent niet op een eerste date! Nogal een verschil met de mannen: bij het andere geslacht vindt maar 14% het niet oké om een kus te delen op een eerste date. Het lijkt er op dat vrouwen eerst willen weten wat voor vlees ze in de kuip hebben, voor ze hun lipjes tuiten. Driekwart (74,3%) van de ladies zoent namelijk  ook pas met iemand als ze diegene echt leuk vinden.

Eerst kus

Is het tijd voor die eerste kus? Dan doet 29% van de single vrouwen dat liever niet in het openbaar. Mannen zijn duidelijk minder schuw als het gaat om PDA: twee derde (67%) geeft aan het geen probleem te vinden om in het openbaar een potje te zoenen.

Zoenkunsten

Waar kan het mee te maken hebben dat vrouwen een kus liever privé houden? Nederlandse single vrouwen blaken niet van het zelfvertrouwen als het gaat om hun zoenkunsten. Slechts 37% van de ondervraagden vindt zichzelf een goede zoener! Die onzekerheid is helemaal nergens voor nodig, want 43% heeft wel eens een compliment gekregen voor haar zoenkunsten. Weg met die twijfels dus!

Slecht zoenen

Verloopt die eerste zoen toch niet helemaal volgens plan? Dan is er nog geen man overboord:  87% van de heren geeft een date nog een tweede kans na een slechte zoen! Vrouwen zijn hierin veel minder vergevingsgezind. Een slechte eerste zoen is een deal breaker voor een derde (30%) van de vrouwen. Zij geven aan dat er geen vervolg date komt als hun date slecht blijkt te zoenen.

Bron: Lexa.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam