Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
verliefd in de zon
15 augustus 2018

Ruim 85% singles gelooft in eeuwige zomerliefde

De zomervakantie is hét moment om een nieuwe liefde tegen het lijf te lopen. Maar zijn het vooral de ideale, zomerse omstandigheden die voor de extra sparks zorgen of is het ware liefde? Datingservice Lexa.nl deed hier onderzoek* naar en wat blijkt, ruim 85% van de Nederlandse singles gelooft dat een zomer romance uit kan uitbloeien tot een langdurige relatie.

Singles hebben meer zin in seks op zonnige dag

Een romantische wandeling op het strand, lekker uit eten en samen de omgeving verkennen. Kon de zomer maar eeuwig duren. Maar aan alle vakanties komt een einde, en dan is het natuurlijk dé vraag: houdt de zomerliefde thuis ook stand of blijft het bij een summer fling? “Bikini’s en korte broeken zorgen voor meer seksuele prikkels, ook hebben we een beter humeur en meer vrije tijd: de gouden formule voor aantrekking” aldus Drs. Eveline Stallaart, psycholoog en seksuoloog. En de zon heeft invloed op ons libido, want bijna de helft van de ondervraagde singles geeft aan op zonnige dagen meer zin in seks te hebben.

Liefde gaat door de maag

Hoewel er op vakantie in een korte tijd een hechte band lijkt te ontstaan, kan dit toch tegenvallen als we ons dagelijks leven weer hervatten. Minder dan een kwart (22%) van de zomerliefdes houdt na thuiskomst langer dan een half jaar stand. Wat is dan het geheim om een zomerliefde te doen slagen? Volgens 65% van de singles scoort een nieuwe vlam punten als hij of zijn dezelfde favoriete hotspots heeft. De top 3 volgens het onderzoek is:

  1. Restaurants & bar – 84%
  2. Culturele plekken – 83%
  3. Favoriete (kleding) winkels – 58%

Op zoek naar nieuwe hotspots?

Ben je jouw liefde nog niet tegen het lijf gelopen in jouw favoriete restaurant? Lexa.nl helpt bij het vinden van een nieuwe favo hotspot op thedatingmap.nl. Hier vind je de beste date hotspots in 11 Europese landen om een nieuwe liefde te ontmoeten. Van het populairste restaurant aan de Seine, een bruine kroeg met 500 speciaalbieren in Gent tot aan het romantische, Franse dorpje Gordes.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Veel relaties stranden in de herfst

elatieproblemen, stelletjes die het niet meer zien zitten of zelfs huwelijken...

Op deze plekken kan je zomaar de liefde van je leven tegen het lijf lopen

Soms lijkt het wel alsof iedereen in de omgeving een relatie...

Meer succes in de liefde op vakantie: 7 tips!

Als je met een singlereis meegaat, hoop je misschien wel dat...

Festivals zijn place to be voor flirtende singles

Het festivalseizoen is in volle gang! En wat blijkt? Festivals zijn...

Zomerdrukte online dating en bij speeddates

De vakantieperiode is weer aangebroken en dat is altijd de periode...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie