trouwen efteling

Ruim 10.000 aanmeldingen voor sprookjesdate in de Efteling

Al bijna 66 jaar worden sprookjes werkelijkheid in De Efteling. Samen met Lexa.nl zochten zij 100 singles die hun droomprins(es) op deze unieke locatie wilden ontmoeten. Bijna de helft van de singles ziet een eerste date in een attractiepark wel zitten. En dat bleek, want de aanmeldingen voor deze bijzondere blind date stroomden binnen. Ruim 10.000 singles grepen hun kans voor een match made in heaven en inmiddels hebben de gelukkigen een uitnodiging voor hun sprookjesdate ontvangen.

De meeste dromen zijn bedrog

Maar deze droomdate niet, want op 30 juni gaan de 100 uitverkoren singles op blind date in de Efteling. “Uit de ruim 10.000 aanmeldingen hebben we mooie matches kunnen maken. We wisten uit ons onderzoek* al dat singles blij verrast zijn met een eerste date in een attractiepark. Met deze sprookjesdate creëren we samen met de Efteling echt een unieke ontmoeting en uit de enorme hoeveelheid aanmeldingen kunnen we wel stellen dat de singles net zo enthousiast zijn.”, aldus Roelijne Peters, Market Manager Nederland van Lexa.nl.

Eerste ‘move’ in Droomvlucht

Tijdens de droomdate maken de singles onder andere een romantische tour door het Sprookjesbos. Natuurlijk krijgen de singles tijdens deze blind date diverse opdrachten om zo elkaar beter te leren kennen. En als de singles hun droomprinses gevonden denken te hebben, doen zij er slim aan om hun eerste ‘move’ te maken in Droomvlucht. 1 op de 5 vrouwen (21%)* vindt namelijk een romantisch ritje in Droomvlucht het hoogtepunt van de date in de Efteling. “Het zou mooi zijn als de vonk overslaat tijdens de Sprookjesdate. We hopen dat ieders sprookje werkelijkheid wordt in de Efteling.”, aldus Femke van Es, Team Lead Communicatie & PR bij de Efteling.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.