Ladiesrun Rotterdam

Rotterdam kleurt roze tijdens de festivaleditie van de Ladiesrun

Op zondag 10 juni is het zover: de jaarlijkse Ladiesrun Rotterdam. Hét leukste loopevenement voor vrouwen, waarbij sporten én een gezellig dagje uit centraal staan. Duizenden vrouwen lopen 5 km, 7,5 km of 10 km voor Pink Ribbon.

De inschrijving van de twaalfde editie start traditiegetrouw op woensdag 14 februari; de dag van de liefde! Het wordt ongetwijfeld weer een run op de startbewijzen, elk jaar schrijft een recordaantal deelneemsters zich op deze speciale dag in voor de Ladiesrun Rotterdam. Dit jaar verwacht de organisatie in totaal 7.000 deelneemsters aan de start.

Festival edition

De Ladiesrun Rotterdam kenmerkt zich dit jaar als festivaleditie; de start en finish zijn verplaatst naar het Zuiderpark en het daar bijbehorende evenemententerrein wordt omgetoverd tot een tof festivalterrein waar je na afloop kunt genieten van diverse shopping stands, muziek en foodtrucks. Met deze nieuwe opzet krijgt de Ladiesrun Rotterdam een festival gevoel, waarbij de deelneemsters na de fysieke prestatie, samen met vriendinnen, collega’s, zus(sen) of moeder, nog lang kunnen nagenieten in het park.

Pink Ribbon

Uiteraard staat ook dit jaar het roze loopfeestje, voor het elfde jaar op rij, in het teken van het goede doel; Stichting Pink Ribbon. Dankzij de inzet van de deelneemsters wordt er elk jaar een enorm bedrag opgehaald. Iedere deelneemster kan bij inschrijving een vrijwillige donatie aan Pink Ribbon doen of ervoor kiezen om op een speciaal actieplatform hun deelname aan de run te laten sponsoren. Zo kan elke deelneemster haar steentje bijdragen aan Pink Ribbon.

Inschrijven

Inschrijven voor de Ladiesrun Rotterdam op zondag 10 juni kan vanaf vandaag via de nieuwe website van Ladiesrunrotterdam.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.