Roos grootste afknapper tijdens eerste date

Bijna de helft van de Nederlandse vrouwen (49 procent) vindt roos de grootste turn-off tijdens een eerste date. Dat blijkt uit een enquête van Styletoday onder ruim zeshonderd vrouwen. De overal neerdwarrelende haarschilfers worden gevolgd door onverzorgd haar en een slechte coupe, met respectievelijk 47 en 5 procent.

 

Meer dan helft

Uit onderzoek in opdracht van Nivea blijkt dat roos bij meer dan de helft van de Nederlanders voorkomt. Om roos te verbergen zoekt 94 procent van de vrouwen en 97 procent van de mannen naar een oplossing, zoals het vermijden van donkere kleding en het continu afvegen van schilfers op de bureaustoel. Een antiroosshampoo van supermarkt of drogist is veruit het meest gebruikte middel.

Haarblunders

Nederlandse vrouwen schromen niet om vriendinnen met een haarblunder te confronteren. Opmerkingen over een verkeerd uitgevallen kleur (88 procent) en een mislukte coupe (72 procent) worden niet geschuwd. Ook haartaboes als roos (82 procent) en vet haar (67 procent) zijn bespreekbaar. 41 Procent van de vrouwen bespreekt haarproblemen bovendien liever met vriendinnen dan met hun geliefde (16 procent).

Schaamte

Hoe bespreekbaar ook, haartaboes als roos, dunner wordend haar en grijs haar op jonge leeftijd zorgen wel voor een gevoel van schaamte. Met als gevolg dat de ondervraagden alle moeite doen om te zorgen dat hun omgeving niet kan zien dat ze met een haarprobleem te kampen hebben.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?