Rookverbod goed voor singles

Het rookverbod dat 1 juli ingaat, kan het hoge aantal singles in Nederland misschien terugdringen. Rokers blijken namelijk minder kans te hebben op een relatie. Dit wijst een onderzoek onder 2443 leden van relatiebemiddelingssite Parship.nl uit. Het rookverbod is voor bijna 12 procent van de Nederlandse rokers aanleiding om te stoppen met roken. Singles die stoppen met roken, zullen dan sneller een nieuwe partner vinden, aldus Parship.nl. Uiteindelijk geeft één op de vijf rokers hun gewoonte op voor de partner. Rokers beperken hun eigen markt waarin ze eventueel een nieuwe partner kunnen vinden. Een kwart van de singles geeft namelijk aan het een enorme afknapper te vinden als hun date blijkt te roken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten