rondreis groep Iran

Rondreis Iran ook voor solo reizigers

Reisorganisatie Djoser organiseert een nieuwe korte reis naar Iran. In 11 dagen krijg jij als reiziger een compleet beeld van het diverse en gastvrije land. Je neemt o.a. een kijkje in het Golestan Paleis in Teheran. Ook een bezoek aan de woestijnstad Yazad ontbreekt niet. Je maakt de reis onder leiding van Nederlandstalige én lokale gids.

Reis je solo?

Tijdens de reis verblijf je in goede en schone middenklasse hotels. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, toilet en airconditioning. Alle groepen bestaan uit zowel samen reizende als alleengaande reizigers. Reis je alleen? Dan wordt je, in goed overleg, samen met andere alleenreizende op een kamer ingedeeld. De reis is inclusief directe vlucht met KLM vanaf Schiphol.

Reisbeschrijving

De reis begint in de moderne hoofdstad Teheran. Deze stad telt meer dan 9 miljoen inwoners en ligt tegen het Alborz gebergte aan. Hier kun je je twee dagen lang vergapen aan de mooie paleizen en musea. Dag drie en vier breng je door in Kashan en Yazd. Kashan staat bekend om haar indrukwekkende koopmanshuizen en ligt langs de bekende zijderoute. In Yazd vind je prachtige handwerken en de bevolking hier is zeer gastvrij. Vanuit Yazd reis je verder naar Persepolis, hét hoogtepunt van de rondreis door Iran. Ooit was dit het centrum van de machtige Perzische rijk maar helaas 200 jaar geleden in brand gestoken door Alexander de Grote. Gelukkig vind je er nog genoeg overblijfselen die tot de verbeelding spreken. Vanuit Persepolis reis je vervolgens naar Shiraz, Isfahan en eindig je uiteindelijk in Quom.

Vertrekdata

De reizen die in 2017 worden georganiseerd vertrekken op 12 en 19 oktober. Ook in 2018 kun je deze reis boeken op verschillende data tussen 5 april en 11 oktober. Voor alle vertrekdata kun je een kijkje nemen op de website van Djoser.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.