rondje Rotterdam

Rondje Rotterdam voor singles

Om een wereldstad te bezoeken hoef je niet ver weg. Rotterdam is een hier een mooi voorbeeld van. Zo dompel je deze herfst onder in de dynamiek van Rotterdam. Fonkelende wolkenkrabbers, hippe restaurants en food markets en uitdagende mode- en designwinkels. Voor singles is Rotterdam qua daten ook niet verkeerd.

Zo leuk kan online daten zijn!

Om in je eigen buurt een lief tegen het lijf te lopen, is StedenDating.nl in het leven geroepen. Een initiatief wat lijkt te werken. In ieder geval zeker in Rotterdam, de stad waar men van aanpakken weet.  Wanneer je op de online datingsite bezoekt, dan zie je dat die overloopt van succesverhalen. Wat is er dan leuker om Rotterdam te gebruiken als ontmoetingsplaats met je date.  Hoe leuk kan online daten zijn? Zo leuk.

Architectuur in overvloed

Liefhebbers van architectuur komen van  heinde en verre om Rotterdam te bewonderen. Dat is niet zo gek wanneer je het verhaal van de stad kent. Het bombardement, de wederopbouw, en daarboven op het lef waarmee grote opdrachten aan grote architecten werd gegeven. De skyline die toch al imposant is, breidt zich voortdurend uit. Publiekstrekkers zijn de Markthal, Erasmusbrug, Rotterdam Centraal, De Rotterdam en de Wilhelminapier en het Timmerhuis. Weet je van je date of er interesse is in architectuur, dan kun je je route hierop afstemmen.

Culinair genieten

De Markthal is al eerder genoemd. Redelijk nieuw maar al bezocht door miljoenen bezoekers. Het is voor Nederland de eerste overdekte markthal. Je vindt hier zo’n 100 versunits, zo’n 15 food shops en diverse restaurants. Indrukwekkend geheel. Natuurlijk vind je ook elders in het centrum prima gelegenheden om iets te eten of te drinken. Het culinaire aanbod is ruim en biedt voor ieders wat wils.

Stad om te shoppen

Denk je dat je date het wel leuk vindt met jou door de winkelstraten van Rotterdam te lopen, dan valt er genoeg te zien. Het winkelaanbod is enorm en de meeste winkels zijn zeven dagen van de week open. Het kloppende hart wordt gevormd door De Lijnbaan en de Koopgoot. Ook de Meent is een winkelstraat met allure. Vanaf hier beginnen de kleinere zijstraatjes. Een eigenzinnig gebied met kleinschalige modewinkels, boekwinkels, design shops en horeca.

Rondje Rotterdam voor singles

Een goede tip om Rotterdam te verkennen is de folder Rondje Rotterdam. Dat deze folder alleen bestemd is voor singles, dat is natuurlijk niet zo. Maar als single kun je er wel uithalen wat jou geschikt lijkt om een date te hebben. Nog een goed initiatief is om een fiets te regelen zo zie je nog meer van deze wereldstad.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.