Parijs favoriete stad singles

Romantische ideeën die een man wel leuk vindt

Mannen worden opgewonden van speels gedrag, volgens een nieuwe studie van Penn State,  een onderzoeksuniversiteit in Pennsylvania. Een ‘ondeugende verrassing’ lijkt de mannelijke versie van romantiek te zijn.

Vijf tips waarmee je zonder twijfel zijn hart verovert en die jou de nodige romantiek bezorgen

1. Ga samen shoppen
Als je je partner wil meenemen naar een doorsnee winkelcentrum, dan vrezen we dat het geen gezellige namiddag zal worden. Samen een seksshop bezoeken daarentegen doet de vonken tussen jullie twee sterk aanwakkeren. Heel wat winkels met ‘speelgoed voor volwassenen’ zijn vandaag de dag mooi aangekleed en vrouwvriendelijk, dus ook jij zal met volle teugen van deze prikkelende uitstap genieten. Wie dit niet aandurft kan haar man altijd meenemen naar een verleidelijke lingeriewinkel en enkele sexy setjes passen die hij dan moet goedkeuren.

2. Speel poker
Organiseer een pokeravond en creëer een romantische sfeer: laat enkele kaarsen branden, zorg voor gepaste muziek op de achtergrond en maak je op alsof je naar een feest moet. De inzet hoeft geen geld te zijn, wie verliest trekt een kledingstuk uit of belooft de ander een lekker zelfgemaakt diner.

3. Verras hem met tickets
Bestel stiekem toegangskaarten voor zijn favoriete sportwedstrijd, een nieuwe film die hij dolgraag wil zien of een ander evenement waar hij al lang naar uitkijkt. Jij scoort gegarandeerd goeie punten en het geeft je de kans om nieuwe dingen te ontdekken. Hij zal zich de hele avond extra mannelijk voelen en we beloven je dat je de uitwerking daarvan die avond al in de slaapkamer zal voelen.

4. Zeg het met een post-it
Schrijf een korte, lieve boodschap op een gekleurde post-it en verstop het papiertje op een plaats waar hij het niet verwacht. Zo wordt hij aan jouw liefde voor hem herinnerd wanneer hij zijn brillendoos in de loop van de dag nietsvermoedend openmaakt.

5. Volg kooklessen
Vorm een echt team en schrijf jullie samen in voor een kookles. Samen koken is romantisch en je doet ideeën op waarmee je elkaar later kunt verrassen.

Bron: Nieuwsblad

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!