Parijs restaurant nudisten

Romantisch Parijs beste reisbestemming op de wereld

Ook zo dol op Parijs? Alleen is leuk, maar met je nieuwe liefde natuurlijk dé romantische hotspot binnen handbereik. Niet zo gek dus dat Parijs met de Travellers’ Choice Award 2018 aan de haal gaat. Parijs is verkozen als beste reisbestemming ter wereld. Dat is niet zo gek, want deze Franse hoofdstad is bij uitstek geschikt voor een fijne citytrip!

Topper!

De awards van TripAdvisor worden jaarlijks uitgereikt en dit jaar staat Parijs op de eerste plaats. Vandaag maakte Tripadvisor de winnende bestemmingen van de Travellers’ Choice Awards 2018 bekend. Tijdens de verkiezing tellen de beoordelingen over de kwaliteit en kwantiteit van hotels, restaurants en bezienswaardigheden van bestemmingen mee.

Top 10 bestemmingen in Frankrijk

Naast de Top 10 van bestemmingen wereldwijd, heeft TripAdvisor ook een Travellers’ Choice Top 10 van bestemmingen in Frankrijk samengesteld. En die ziet er zo uit:

  1. Parijs
  2. Corsica
  3. Nice, Côte d’Azur
  4. Lyon
  5. Bordeaux
  6. Straatsburg, Elzas
  7. Marseille, Provence
  8. Carcassonne, Occitanië
  9. Cannes, Côte d’Azur
  10. Chamonix, Alpen-Mont Blanc

Ontdek Parijs

Nog geen nieuwe lover aan de haak geslagen om meer te nemen naar het prachtige en romantische Parijs? Pak de TGV of de auto en ga gewoon lekker met je beste vriend(in), zus, broer of collega en geniet van al het moois dat Parijs te bieden heeft! Geen idee waar te beginnen? Op de site van de ANWB tref je een handig lijstje aan met de mooiste bezienswaardigheden van de stad.

Bron: TripTalk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.