BredaPhoto

Romantiek en geluk in foto’s

De evenementen waar wij bij Singlessite over schrijven moeten geschikt zijn voor singles. Niet alleen voor singles, dat is bijna onmogelijk. Als Singles moeten we ons vooral niet buitensluiten maar ons juist bewegen waar de mensen komen. Bij BredaPhoto bijvoorbeeld. 

Romantiek en geluk

Waar de komende weken veel mensen te vinden zullen zijn is in Breda. Hier strijden Fotoweek en BredaPhoto om een plaats in de spotlights. Ze zijn niet elkaars concurrenten maar ze versterken elkaar. BredaPhoto is een Internationaal fotofestival, wat dus ook veel bezoekers uit het buitenland trekt. Het thema van dit jaar is “Songs from the Heart”, hoe kijkt men in de 21e eeuw tegen romantiek aan. Als single heb je ook te maken met romantiek. Of je hoopt althans soms op een romantisch samenzijn met een date.

BredaPhoto

BredaPhoto is vorige week op 11 september begonnen en duurt tot zondag 26 oktober. In heel Breda zijn binnen en buitenexposities, ontmoetingen met fotografen, workshops. Vooral in het oog springend is de openluchtexpositie in het Chassé park met foto’s op XXL-formaat. Rondleidingen zijn mogelijk. Misschien een idee om een groep singles bij elkaar te krijgen en samen die rondleiding te doen. Voor meer informatie zie www.bredaphoto.nl.

Fotoweek

De Fotoweek duurt slechts 10 dagen en heeft als thema Kijk! Mijn geluk. Ieder mens moet af en toe een geluksmoment ervaren, dat geeft energie en voldoening. Koen Hauser, Fotograaf des Vaderlands maakte een serie speciaal met dit onderwerp, die nu dus te zien zijn in Breda. Kijk hier voor meer info. En ga kijken of je geluk vindt in de getoonde foto’s.

Authentiek

Op de dag van de opening was er een lezing over romantiek. door Hans Kennepohl, die een boek heeft geschreven We zijn nog nooit zo romantisch geweest. Bij romantiek denken we aan de liefde, de kunststroming en het naïeve wereldbeeld dat sommige romantici er op nahouden.  Bij de uiting van romantiek is er vooral aandacht voor het individu. Het verlangen naar oprechtheid en naar een leven dat geleefd en beleefd wordt. Authentiek is het woord dat heel de lading dekt. Authenticiteit door het oog van de fotograaf voor hen die naar de foto kijkt. Volgens een wethouder van Breda: “BredaPhoto biedt ons de kans om op hun unieke en authentieke manier naar de wereld om ons heen te kijken.”

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.