casual seks mannen vrouwen

Romances en seks op de werkvloer: zo zit het

De combinatie liefde en werk kan problemen opleveren maar toch hebben de meest mensen minimaal één werkromance gehad tijdens hun carrière. Een spannende flirt, een seksuele liefdesrelatie of een onbeantwoorde liefde. Liefde op de werkvloer? Wij vertellen je het naadje van de kous. 

Flirten op de werkvloer

Mensen brengen steeds meer tijd door op het kantoor, er zijn tegenwoordig meer vrouwen aan het werk en de omgangsvormen zijn een stuk informeler geworden. Er worden borrels en bedrijfsuitjes georganiseerd met het doel om een betere band tussen de werknemers te vormen, zodat de werksfeer verbeterd en uiteindelijk ook de bedrijfsresultaten. Maar tijdens al die uren die met elkaar worden doorgebracht, is de kans natuurlijk groot dat er geflirt wordt en er romances ontstaan op de werkvloer.

Singles flirten op het werk

Om er achter te komen hoe het zit met het flirtgedrag van de Nederlandse singles op de werkvloer heeft eDarling een enquête gehouden onder meer dan 300 van onze leden. Lees hieronder de top 7 favoriete plekken voor seks op kantoor!

Daten met collega geen probleem

Uit de enquête blijkt dat de meerderheid van de ondervraagden het wel ziet zitten om op een date te gaan met een collega. Ook seksuele romances worden niet uitgesloten.

55% heeft weleens een spannende flirt gehad tijdens kantooruren;

40% heeft weleens een date met een collega gehad;

72% van de singles zou graag op een date gaan met een collega;

61% van zegt weleens seks te willen hebben op het kantoor.

Hoewel 66% van de deelnemers nog nooit een seksuele relatie heeft gehad met een collega, zouden velen dat graag anders zien. 63% van de vrijgezellen zegt weleens een seksuele fantasie gehad te hebben over iemand die in hetzelfde bedrijf werkt, voornamelijk over een collega uit het eigen team (72%).

Seks op de werkvloer

Wat zijn de meest geliefde plekken om de liefde te bedrijven op de werkvloer? Op nummer één staat het eigen kantoor (38%), gevolgd door het toilet (22%) en de lift (17%).

42% van de deelnemers van de enquête van eDarling geeft aan zonder problemen op een date te gaan of een serieuze relatie aan te gaan met een leidinggevende of baas. 39% zou dit niet doen, omdat de privé en werk liever gescheiden willen houden. Ook zegt ruim de helft van de singles (53%) er geen problemen mee te hebben als twee collega’s een relatie hebben, mits er geen vriendjespolitiek ontstaat en ze discreet blijven.

 

seks werkvloer

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.