casual seks mannen vrouwen
26 June 2015

Romances en seks op de werkvloer: zo zit het

De combinatie liefde en werk kan problemen opleveren maar toch hebben de meest mensen minimaal één werkromance gehad tijdens hun carrière. Een spannende flirt, een seksuele liefdesrelatie of een onbeantwoorde liefde. Liefde op de werkvloer? Wij vertellen je het naadje van de kous. 

Flirten op de werkvloer

Mensen brengen steeds meer tijd door op het kantoor, er zijn tegenwoordig meer vrouwen aan het werk en de omgangsvormen zijn een stuk informeler geworden. Er worden borrels en bedrijfsuitjes georganiseerd met het doel om een betere band tussen de werknemers te vormen, zodat de werksfeer verbeterd en uiteindelijk ook de bedrijfsresultaten. Maar tijdens al die uren die met elkaar worden doorgebracht, is de kans natuurlijk groot dat er geflirt wordt en er romances ontstaan op de werkvloer.

Singles flirten op het werk

Om er achter te komen hoe het zit met het flirtgedrag van de Nederlandse singles op de werkvloer heeft eDarling een enquête gehouden onder meer dan 300 van onze leden. Lees hieronder de top 7 favoriete plekken voor seks op kantoor!

Daten met collega geen probleem

Uit de enquête blijkt dat de meerderheid van de ondervraagden het wel ziet zitten om op een date te gaan met een collega. Ook seksuele romances worden niet uitgesloten.

55% heeft weleens een spannende flirt gehad tijdens kantooruren;

40% heeft weleens een date met een collega gehad;

72% van de singles zou graag op een date gaan met een collega;

61% van zegt weleens seks te willen hebben op het kantoor.

Hoewel 66% van de deelnemers nog nooit een seksuele relatie heeft gehad met een collega, zouden velen dat graag anders zien. 63% van de vrijgezellen zegt weleens een seksuele fantasie gehad te hebben over iemand die in hetzelfde bedrijf werkt, voornamelijk over een collega uit het eigen team (72%).

Seks op de werkvloer

Wat zijn de meest geliefde plekken om de liefde te bedrijven op de werkvloer? Op nummer één staat het eigen kantoor (38%), gevolgd door het toilet (22%) en de lift (17%).

42% van de deelnemers van de enquête van eDarling geeft aan zonder problemen op een date te gaan of een serieuze relatie aan te gaan met een leidinggevende of baas. 39% zou dit niet doen, omdat de privé en werk liever gescheiden willen houden. Ook zegt ruim de helft van de singles (53%) er geen problemen mee te hebben als twee collega’s een relatie hebben, mits er geen vriendjespolitiek ontstaat en ze discreet blijven.

 

seks werkvloer

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. Net alsof iedereen een kantoorbaan heeft, dacht het niet.

    Ahsam | 30-06-2015
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Vrouwen voelen zich in zomer sexier en flirten dan meer

De zomerse temperaturen doen de onzekerheid van de Nederlandse vrouw over...

Daten in real life: tips!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

Het mag weer: Daten in real life!

Nu de terrassen weer open zijn, is het voor singles mogelijk...

Kwart werkenden vindt dat werkgever coronaregels onvoldoende naleeft

Maar liefst 26 procent van alle werkenden vindt dat hun werkgever...

Flirten in tijden van corona, zo doe je het!

Flirten in tijden van corona, hoe doe je dat nu eigenlijk?...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie