fabels feiten wijn

Roddel en achterklap in 2013

Het jaar 2013 zit er weer bijna op. In show buzz is er van alles gebeurd. Om van te smullen voor de buitenstaanders maar natuurlijk niet voor de betrokkenen. Fijn toch om dan langs de zijlijn te staan en dit roddel en achterklap circuit te aanschouwen en te beseffen “Dan maar wat minder rijk, zij liever dan ik!”

De eerste klap was een daalder waard

Meis en Rafael van de Vaart openden de achterklap van het jaar door op 2 januari bekend te maken te gaan scheiden. Van der Vaart zou zijn vrouw geslagen hebben tijdens de jaarwisseling en daarmee was de koek op. Maar al snel bleek er veel meer aan de hand te zijn.

Meis hield er zeker één affaire op na, die zij eind november bevestigde, maar ook vele anderen deden een boekje open over een buitenechtelijke relatie met de presentatrice.

Daar bleef het echter niet bij. Enkele maanden nadat het koppel bekend maakte uit elkaar te gaan, ging de beste vriendin van Meis, Sabia Engizek, ervandoor met de voetballer.

Over en weer werd flink met modder gegooid, maar aan het eind van het jaar lijkt de ruzie eindelijk voorbij. Als Van der Vaart en zijn nieuwe liefde bekend maken een miskraam te hebben gehad, na negentien weken zwangerschap, is Meis de eerste die het koppel sterkte toe wenst.

Estelle en Badr

Niet alleen Meis en Van der Vaart maakten bekend uit elkaar te gaan. Ook het kersverse koppel Estelle Cruijff en Badr Hari zag geen toekomst meer in hun relatie.

De voormalige voetbalvrouw zou “de stress” die de relatie met zich mee bracht niet meer aankunnen en daarom zouden de twee niet meer als koppel door het leven gaan.

Die stress komt niet zomaar ergens vandaan. Hari staat in 2013 onder andere terecht voor de mishandeling van Koen Everink tijdens Sensation White in juli 2012. Cruijff is er niet bij als haar vriendje voor de rechter moet verschijnen, zij staat op hetzelfde moment voor de rechter om eindelijk van Ruud Gullit te kunnen scheiden.

Boze tongen menen overigens dat de twee helemaal niet uit elkaar zijn en dat het een slimme truc is van Cruijff om meer alimentatie te kunnen eisen van haar ex-man, Ruud Gullit.

Nog meer scheiden

Ook acteurskoppel Orlando Bloom en zijn vrouw Miranda Kerr besloot na een huwelijk van drie jaar uit elkaar te gaan. Heleen van Royen en haar Ton ondertekenden de scheidingspapieren en ook Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle van Aalderen gingen uit elkaar.

Tv-kok Nigella Lawson maakte bekend niet langer met man Charles Saatchi een koppel te vormen. De twee werden gefotografeerd terwijl de multimiljonair zijn vrouw leek te wurgen in een restaurant.

Doorslaan van tieneridools

Miley Cyrus liet in 2013 een hele andere kant van zichzelf zien. De voormalig Disney-ster transformeerde in een heus tieneridool.

De zangeres knipte haar haren kort, verscheen in mini-outfits op de rode loper en zette haar verloofde Liam Hemsworth aan de kant.

Cyrus kwam vol op in het nieuws na haar optreden tijdens de MTV VMA’s, waarbij zij tegen zanger Robin Thicke op danste en voortdurend haar tong uitstak. Tijdens de EMA’s probeerde de zangeres het vuur nog eens aan te wakkeren door een joint op te steken in het Ziggo Dome, maar daar keek de wereld eigenlijk amper nog van op.

Tieneridool Justin Bieber wist de negatieve verhalen in 2013 maar niet van zich af te slaan. De bodyguards van de zanger zouden meerdere mensen hebben aangevallen, Bieber kreeg een aanklacht aan zijn broek vanwege het aanbrengen van graffiti en de zanger werd gefotografeerd terwijl hij op fans spuugde.

Alsof alle berichten over de Baby-zanger nog niet voldoende waren bracht hij ook nog een bezoekje aan een bordeel, werd hij slapend gefilmd door een pornoactrice en werd hij meerdere malen uitgejoeld door fans omdat hij te laat aankwam bij zijn eigen concert.

Babynieuws

Gelukkig bracht 2013 voor veel beroemdheden ook goed nieuws.

De Britse prins William en zijn vrouw Kate werden op 22 juli de trotse ouders van zoontje George. De hertogin van Cambridge beviel op één van de warmste dagen van het jaar.

Door de komst van het eerste kind van het koninklijke koppel raakte al het overige babynieuws enigszins op de achtergrond, zoals de zwangerschap van realityster Kim Kardashian en Kanye West.

Die twee kregen echter weer voldoende aandacht toen zij de naam van hun eerste dochter bekendmaakten. De jonge spruit kreeg van haar ouders de naam North West. Het powerkoppel, zoals de twee graag bekend staan, maakte in 2013 ook nog bekend te gaan trouwen. De rapper vroeg zijn liefje voor haar verjaardag ten huwelijk.

Opmerkelijke babynamen bleken in 2013 sowieso een trend. Ook rapper Gers Pardoel gaf zijn eerste kind een aparte naam. Het zoontje van de Ik Neem Je Mee-zanger heet Goud.

Nieuwe liefdes

Tatjana Simic lijkt eindelijk de ware te hebben gevonden. De actrice heeft haar hart vergeven aan miljonair Lex van Hessen. De twee verloven zich in oktober, maar helaas voor de actrice blijkt haar ‘ware jacob’ nog getrouwd te zijn. Simic wil nog altijd trouwen, maar zegt nu “geen haast” te hebben.

Neerlands trots Carice van Houten wist de roddelbladen te halen met haar opmerkelijke uitspraken over haar nieuwe liefde. De actrice deed in eerste instantie erg geheimzinnig over de nieuwe man in haar leven, maar verscheen tijdens de uitreiking van de Gouden Kalf in Utrecht samen met Kees van Nieuwkerk op de rode loper.

De zoon van De Wereld Draait Door-presentator Matthijs zei overrompeld te zijn door alle aandacht en voorlopig nog erg te moeten wennen aan zijn nieuwe plek in de spotlights.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.