Paradise and back Again Anouk

Rockdiva Anouk zwanger van zesde kind

Er zullen weinig vrouwen zijn met vijf kinderen uit eerdere relaties die nog een zesde kind ambiëren, maar zangeres en rockdiva Anouk doet dat duidelijk wel. Ze maakte eerder deze week via Instagram wereldkundig dat ze zwanger is van haar zesde kindje.

De vader van Anouks (40) zesde kind is de 21-jarige Dominique Schellekens. “The Notorious B.I.G.”, schreef Anouk bij de zwart-witfoto, die ze tagde met #6. Hoe lang ze al zwanger is, is niet bekend.

Anouk zwanger zesde kind

Speculaties

Er werd al volop gespeculeerd over een zwangerschap toen Anouk niet wilde opstaan tijdens de liveshow van The Voice of Holland op 18 december. Haar protegé Neda werd uit het programma gestuurd en normaal gesproken krijgen afvallers een afscheidsknuffel van hun coach, maar Neda niet. Anouk bleef in haar stoel zitten, wat aanleiding gaf tot speculaties over een mogelijke zwangerschap.

Continue zwanger

Al eerder vertelde Anouk dat ze al langer probeerde om een kindje te krijgen met haar liefde Dominique. Ze vertelde eind november dat ze sinds mei 2015 continu zwanger was, waarbij ze enkele keren het kindje is verloren. Nu is het dan eindelijk gelukt.

Ze wist zeker dat ze een zesde kindje wil met haar huidige vriend Dominique. ,,Ik begrijp Dominique ook wel, die wil dat ook zelf een keertje meemaken, en voelen en ervaren. Dus ik heb gezegd: ‘Nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen.”’ Maar daarna is het echt klaar voor Anouk. ,,Dan wil ik meteen daarna al een knoop in die eileiders gooien. De boel afsluiten.”

Semi alleenstaande mama

Anouk heeft al vijf kinderen. Met Remon Stotijn kreeg zij zonen Benjahmin Kingsley (13) Elijah Jeremiah (11) en dochter Phoenix Ray (10). Rapper Unorthodox is de vader van zoon Jesiah Dox (5) en zoontje Sion Jethro (1,5) kreeg ze met basketballer Seraino Dalgliesh.

Anouk is, evenals zoveel andere moeders in Nederland, semi alleenstaand. En hoewel ze de financiële middelen heeft op allerlei hulptroepen in te schakelen moet het toch niet meevallen om de vijf en straks zes kinderen grotendeels alleen op te voeden. Respect voor de rockdiva dus!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.