Paradise and back Again Anouk

Rockdiva Anouk zwanger van zesde kind

Er zullen weinig vrouwen zijn met vijf kinderen uit eerdere relaties die nog een zesde kind ambiëren, maar zangeres en rockdiva Anouk doet dat duidelijk wel. Ze maakte eerder deze week via Instagram wereldkundig dat ze zwanger is van haar zesde kindje.

De vader van Anouks (40) zesde kind is de 21-jarige Dominique Schellekens. “The Notorious B.I.G.”, schreef Anouk bij de zwart-witfoto, die ze tagde met #6. Hoe lang ze al zwanger is, is niet bekend.

Anouk zwanger zesde kind

Speculaties

Er werd al volop gespeculeerd over een zwangerschap toen Anouk niet wilde opstaan tijdens de liveshow van The Voice of Holland op 18 december. Haar protegé Neda werd uit het programma gestuurd en normaal gesproken krijgen afvallers een afscheidsknuffel van hun coach, maar Neda niet. Anouk bleef in haar stoel zitten, wat aanleiding gaf tot speculaties over een mogelijke zwangerschap.

Continue zwanger

Al eerder vertelde Anouk dat ze al langer probeerde om een kindje te krijgen met haar liefde Dominique. Ze vertelde eind november dat ze sinds mei 2015 continu zwanger was, waarbij ze enkele keren het kindje is verloren. Nu is het dan eindelijk gelukt.

Ze wist zeker dat ze een zesde kindje wil met haar huidige vriend Dominique. ,,Ik begrijp Dominique ook wel, die wil dat ook zelf een keertje meemaken, en voelen en ervaren. Dus ik heb gezegd: ‘Nou ja, als dat er één is, dan wil ik nog wel een keer proberen.”’ Maar daarna is het echt klaar voor Anouk. ,,Dan wil ik meteen daarna al een knoop in die eileiders gooien. De boel afsluiten.”

Semi alleenstaande mama

Anouk heeft al vijf kinderen. Met Remon Stotijn kreeg zij zonen Benjahmin Kingsley (13) Elijah Jeremiah (11) en dochter Phoenix Ray (10). Rapper Unorthodox is de vader van zoon Jesiah Dox (5) en zoontje Sion Jethro (1,5) kreeg ze met basketballer Seraino Dalgliesh.

Anouk is, evenals zoveel andere moeders in Nederland, semi alleenstaand. En hoewel ze de financiële middelen heeft op allerlei hulptroepen in te schakelen moet het toch niet meevallen om de vijf en straks zes kinderen grotendeels alleen op te voeden. Respect voor de rockdiva dus!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.