financiële verrassing relatiebreuk

Rijke mannen zijn seksueel aantrekkelijker

Bijna 40 procent van de vrouwen die deelnamen aan een onderzoek van een Amerikaanse datingwebsite is van mening dat een rijke man seksueel aantrekkelijker is. 

De in het Amerikaanse Las Vegas gevestigde website SeekingMillionaire.com, waarop vrouwen afspraakjes kunnen maken met miljonairs, deed een onderzoek onder 14.371 vrouwelijke leden die allemaal seksueel contact met een miljonair hadden gehad. Ruim 90 procent van de ondervraagde vrouwen vond het contact bevredigend en 38 procent is zelfs van mening dat de rijkdom van een man hem seksueel aantrekkelijker maakt.

Toch vindt bijna de helft van de ondervraagde vrouwen een goede techniek in bed nog steeds het belangrijkst. Ruim 11 procent vindt het belangrijk dat een man een knap uiterlijk heeft en 5 procent van de ondervraagde vrouwen wil graag een grootgeschapen man.

Succes

“Uit dit onderzoek blijkt dat succesvol zijn niet alleen leidt tot meer rijkdom”, zo zegt Brandon Wade, de oprichter van de website. “Macht is het ultieme afrodisiac en welvaart zorgt voor meer succes in de liefde. Er goed uitzien is altijd meegenomen, maar veel geld hebben zorgt voor meer succes. Geld maakt gelukkig, niet alleen jezelf, maar ook je partner.”

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.