daten miljonairs

Rijkdom belangrijker dan goede seks

Geld speelt een belangrijke rol in ons leven. Datingsite Parship deed daarom onderzoek naar de rol van geld in de partnerkeuze en daar kwamen verrassende resultaten uit. Wanneer het aankomt op romantiek, is geld het laatste waar we het over willen hebben. Maar zoals je eerder al kon lezen, vinden mannen het best wel een ding als hun vrouwelijke partner meer verdient. 

Ware liefde

Liefde is nog altijd belangrijker dan geld. De grote meerderheid (88 procent) geeft aan liever de ware liefde te vinden, dan een paar miljoen op de bankrekening gestort te krijgen. Oef, dat horen we graag.

Rijke partner

Maar er kwamen nog meer cijfers aan het licht. Maar liefst één op de vijf vrouwen heeft liever een rijke partner dan goede seks. En dat is verrassend veel, vind je niet? Gelukkig is een goed seksleven voor het merendeel (83 procent) van de singles onbetaalbaar, want het is bewezen: hoe meer goede seks je hebt, hoe beter je carrière.

Lees ook: De rol van geld in een relatie

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.