Rijkaards te romantisch voor huwelijkse voorwaarden

Rijke mannen mogen bij een scheiding financieel veel te verliezen hebben, dat maakt ze niet per se voorzichtiger. Huwelijkse voorwaarden zijn onder deze groep in ieder geval niet erg in trek.

Dat ontdekte advocatenkantoor Mishcon de Reya (gevestigd in onder meer Londen en New York) door 200 mannen te ondervragen. Alle deelnemers hadden een inkomen van 110.000 euro per jaar of hoger.

Nog geen één op de tien (8 procent) bleek huwelijkse voorwaarden te hebben of te willen. 56 procent gaf dan ook aan voldoende vertrouwen te hebben in een goede afloop, ook zonder de juridische afspraken.

Het resterende percentage gaf toe de voorwaarden overwogen te hebben, maar ook niet meer dan dat. Voor de Daily Mail een reden om rijke mannen te romantisch te noemen voor de permature vermogens verdeling. Lees verder..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?