Restaurants niet gastvrij voor singles

Gastvrijheid in restaurants is ver te zoeken als je in je eentje uit eten gaat. Mensen blijven dan ook vaak thuis, omdat ze zich niet welkom voelen. Gebrek aan vriendelijk personeel is de grootste ergernis, zo schrijft Metro.

Ook de menukaart is onvoldoende afgestemd op klanten die alleen zijn. En de tafelindeling is er vaak niet op ingericht. Singles willen meer aanschuiftafels.

Koninklijke Horeca Nederland en Restaurantketen Resto VanHarte willen uit eten gaan voor alleenstaanden aantrekkelijker maken.

Samen eten met andere singles is uiteraard ook een gezellige optie. Meer info lees je bij culinair daten of neem een kijkje op onze agenda.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?