gratis daten voor singles

Restaurant slechtste plek voor eerste afspraakje

Mensen die voor het eerst met een potentiële partner afspreken, kunnen restaurants beter vermijden. Bowlen is daarentegen wel een goed idee. Dat zegt Blake Eastman, oprichter van de Nonverbal Group, een onderzoeks – en onderwijsorganisatie in New York.

Iets actiefs

Hij legt aan een Amerikaanse modewebsite uit dat je een date beter kunt beginnen in een bar voordat je naar een restaurant gaat. Maar het is nog beter om iets actiefs te doen op een afspraakje, zoals bowlen. Dat meldt Daily Mail.

Succes

“Als je veel beweegt op een date, zal het eerder een succes zijn”, aldus Eastman. “Afspraakjes draaien om lol en plezier. Je merkt vaak dat op een goede date mensen veel bewegen.”

Lichaamstaal

Naast beweging is ook bewustzijn van het gedrag van mensen en hun date erg belangrijk. Lichaamstaal is een belangrijk onderdeel van het liefdesleven, hoewel dit vaak onbewust plaatsvindt.

Oogcontact

Volgens Eastman is het ook erg belangrijk dat je niet de hele tijd je date in de ogen kijkt. “Als je continu oogcontact hebt, bouw je geen natuurlijk contact op, want het is nep. Als je met je beste vriend praat, kijk je elkaar ook niet 100 procent van de tijd in de ogen. Het is eerder 80 of 90 procent”, aldus Eastman.

Toevoegen

Ten slotte moeten singles die op zoek zijn naar een partner altijd ‘iets toevoegen’. Volgens Eastman moeten mensen hun date ervan overtuigen dat ze waarde toevoegen.
“Het gaat erom wat je kunt toevoegen aan een gesprek. Wacht totdat je veel van het gespreksonderwerp af weet en voeg er dan iets nuttigs aan toe.”

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.