gratis daten voor singles

Restaurant slechtste plek voor eerste afspraakje

Mensen die voor het eerst met een potentiële partner afspreken, kunnen restaurants beter vermijden. Bowlen is daarentegen wel een goed idee. Dat zegt Blake Eastman, oprichter van de Nonverbal Group, een onderzoeks – en onderwijsorganisatie in New York.

Iets actiefs

Hij legt aan een Amerikaanse modewebsite uit dat je een date beter kunt beginnen in een bar voordat je naar een restaurant gaat. Maar het is nog beter om iets actiefs te doen op een afspraakje, zoals bowlen. Dat meldt Daily Mail.

Succes

“Als je veel beweegt op een date, zal het eerder een succes zijn”, aldus Eastman. “Afspraakjes draaien om lol en plezier. Je merkt vaak dat op een goede date mensen veel bewegen.”

Lichaamstaal

Naast beweging is ook bewustzijn van het gedrag van mensen en hun date erg belangrijk. Lichaamstaal is een belangrijk onderdeel van het liefdesleven, hoewel dit vaak onbewust plaatsvindt.

Oogcontact

Volgens Eastman is het ook erg belangrijk dat je niet de hele tijd je date in de ogen kijkt. “Als je continu oogcontact hebt, bouw je geen natuurlijk contact op, want het is nep. Als je met je beste vriend praat, kijk je elkaar ook niet 100 procent van de tijd in de ogen. Het is eerder 80 of 90 procent”, aldus Eastman.

Toevoegen

Ten slotte moeten singles die op zoek zijn naar een partner altijd ‘iets toevoegen’. Volgens Eastman moeten mensen hun date ervan overtuigen dat ze waarde toevoegen.
“Het gaat erom wat je kunt toevoegen aan een gesprek. Wacht totdat je veel van het gespreksonderwerp af weet en voeg er dan iets nuttigs aan toe.”

Bron: Nu

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam