fantasie voetbalspelers

Reservedoelman Michel Vorm favoriet bij Nederlandse vrouwen

Met welke speller van het Nederlands elftal wil jij wel een horizontaal spelletje spelen? Dat was de vraag die AshleyMadison.com haar Nederlandse leden voorlegde. Het aantal gemaakte doelpunten is daarbij minder van belang blijkt uit de cijfers.

Oranje

De helden van Oranje zijn lekker bezig. Nederland is zeker van een plek bij de laatste zestien van het WK in Brazilië. De volgende wedstrijd is tegen Mexico. Alle Nederlandse ogen zijn op de voetballers gericht. En de vrouwelijke ogen bekijken die afgetrainde kerels toch net met andere gedachten. AshleyMadison.com was benieuwd wie er nu favoriet is bij de vrouwen. We legden de vraag neer bij bijna 50.000 vrouwelijke leden van de site voor vreemdgangers.

Favorieten

Terwijl iedere voetbalminnende man er waarschijnlijk van droomt om topscorer te zijn, dromen niet alle vrouwen van de topscorers. Fer mocht dan scoren tegen Chili op de favorietenlijst komt hij niet voor. Alhoewel Arjen Robben samen met Van Persie gedeeld topscorer is op dit WK valt slechts 1,9% van de deelnemers op hem. Daarmee staat hij op de 9de plaats. Robin van Persie staat wel in de top 3 met 18,5% van de stemmen.

Winnaar

De grote winnaar is reservedoelman Michel Vorm met 20,2% van de stemmen. Middenvelder Jonathan de Guzman mag zich met 18,8% van de stemmen verheugen op de tweede plaats. Of de voorkeur voor de spelers van Oranje gaat veranderen naarmate het toernooi zich ontwikkelt richting finale, want die gaan we uiteraard halen, moet nog blijken. AshleyMadison.com houdt de vinger aan de pols.

 
Top 10 meest gewilde Nederlandse voetbalspelers

Michel Vorm 20.2%
Jonathan de Guzman 18.8%
Robin van Persie 18.5%
Daley Blind 14.9%
Nigel de Jong 14.7%
Wesley Sneijder 4.2%
Ron Vlaar 3.4%
Klaas Jan Huntelaar 2.1%
Arjen Robben 1.9%
Dirk Kuyt 1.3%

Bron: Ashleymadison

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.