Er was nogal wat om te doen deze week. De onherkenbare Bridget Jones, oftewel actrice Renee Zellweger. De 45 jarige actrice veroverde ooit veel harten met haar rol als Bridget Jones maar van haar uiterlijk destijds is weinig meer over.

Volgens diverse Amerikaanse experts heeft Renee wel heel veel aan haar gezicht laten sleutelen en is ze haast onherkenbaar geworden.

Commotie

Renee verscheen eerder deze week op de jaarlijkse Women In Hollywood Award, georganiseerd oor Elle. Daar reageerde menigeen geschokt op haar nieuwe uiterlijk. Niet alleen haar haar zat anders maar vooral haar gezicht veroorzaakte veel commotie.

Foto’s van de getransformeerde actrice gingen de hele wereld over en iedereen gaf zijn of haar ongezouten mening.  Volgens de een heft ze haar bovenste oogleden laten liften want de afstand tussen ogen en wenkbrauwen is opeens een heel stuk kleiner, aldus een dokter. Verder vermoedt de man dat er ook een fikse dosis botox aan te pas is gekomen want haar voorhoofd vertoont geen expressie rimpels meer. Daarnaast wordt er gezegd dat ze ook wat aan haar jukbeenderen heeft laten doen.

Gladde huid

Ook haar huid ziet er niet ‘normaal uit’ Volgens een Londense arts is dit het gevolg van ettelijke schoonheidsoperaties waarbij er dode huidcellen zijn verwijderd. Haar gezicht is veel te glad voor een vrouw van haar leeftijd. Rene Zellweger ontkende onlangs vrij stellig nog dat ze schoonheidsoperaties onderging. Volgens haar komt de transformatie omdat ze extreem gezond leeft en heel veel sport.

Herken jij Bridget Jones nog en geloof jij dat ze niets aan haar uiterlijk heeft laten doen? En zou je zelf zoveel aan je gezicht laten sleutelen wanneer de rimpels zijn intreden doen? Wij zijn benieuwd.