renee zellweger

Renee Zellweger: onherkenbaar oud en nieuw

Er was nogal wat om te doen deze week. De onherkenbare Bridget Jones, oftewel actrice Renee Zellweger. De 45 jarige actrice veroverde ooit veel harten met haar rol als Bridget Jones maar van haar uiterlijk destijds is weinig meer over.

Volgens diverse Amerikaanse experts heeft Renee wel heel veel aan haar gezicht laten sleutelen en is ze haast onherkenbaar geworden.

Commotie

Renee verscheen eerder deze week op de jaarlijkse Women In Hollywood Award, georganiseerd oor Elle. Daar reageerde menigeen geschokt op haar nieuwe uiterlijk. Niet alleen haar haar zat anders maar vooral haar gezicht veroorzaakte veel commotie.

Foto’s van de getransformeerde actrice gingen de hele wereld over en iedereen gaf zijn of haar ongezouten mening.  Volgens de een heft ze haar bovenste oogleden laten liften want de afstand tussen ogen en wenkbrauwen is opeens een heel stuk kleiner, aldus een dokter. Verder vermoedt de man dat er ook een fikse dosis botox aan te pas is gekomen want haar voorhoofd vertoont geen expressie rimpels meer. Daarnaast wordt er gezegd dat ze ook wat aan haar jukbeenderen heeft laten doen.

Gladde huid

Ook haar huid ziet er niet ‘normaal uit’ Volgens een Londense arts is dit het gevolg van ettelijke schoonheidsoperaties waarbij er dode huidcellen zijn verwijderd. Haar gezicht is veel te glad voor een vrouw van haar leeftijd. Rene Zellweger ontkende onlangs vrij stellig nog dat ze schoonheidsoperaties onderging. Volgens haar komt de transformatie omdat ze extreem gezond leeft en heel veel sport.

Herken jij Bridget Jones nog en geloof jij dat ze niets aan haar uiterlijk heeft laten doen? En zou je zelf zoveel aan je gezicht laten sleutelen wanneer de rimpels zijn intreden doen? Wij zijn benieuwd.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!