Renee Zellweger: onherkenbaar oud en nieuw

Er was nogal wat om te doen deze week. De onherkenbare Bridget Jones, oftewel actrice Renee Zellweger. De 45 jarige actrice veroverde ooit veel harten met haar rol als Bridget Jones maar van haar uiterlijk destijds is weinig meer over.

Volgens diverse Amerikaanse experts heeft Renee wel heel veel aan haar gezicht laten sleutelen en is ze haast onherkenbaar geworden.

Commotie

Renee verscheen eerder deze week op de jaarlijkse Women In Hollywood Award, georganiseerd oor Elle. Daar reageerde menigeen geschokt op haar nieuwe uiterlijk. Niet alleen haar haar zat anders maar vooral haar gezicht veroorzaakte veel commotie.

Foto’s van de getransformeerde actrice gingen de hele wereld over en iedereen gaf zijn of haar ongezouten mening.  Volgens de een heft ze haar bovenste oogleden laten liften want de afstand tussen ogen en wenkbrauwen is opeens een heel stuk kleiner, aldus een dokter. Verder vermoedt de man dat er ook een fikse dosis botox aan te pas is gekomen want haar voorhoofd vertoont geen expressie rimpels meer. Daarnaast wordt er gezegd dat ze ook wat aan haar jukbeenderen heeft laten doen.

Gladde huid

Ook haar huid ziet er niet ‘normaal uit’ Volgens een Londense arts is dit het gevolg van ettelijke schoonheidsoperaties waarbij er dode huidcellen zijn verwijderd. Haar gezicht is veel te glad voor een vrouw van haar leeftijd. Rene Zellweger ontkende onlangs vrij stellig nog dat ze schoonheidsoperaties onderging. Volgens haar komt de transformatie omdat ze extreem gezond leeft en heel veel sport.

Herken jij Bridget Jones nog en geloof jij dat ze niets aan haar uiterlijk heeft laten doen? En zou je zelf zoveel aan je gezicht laten sleutelen wanneer de rimpels zijn intreden doen? Wij zijn benieuwd.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!