Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
intimiteit in relatie
23 november 2018

Relatiewens voor de feestdagen: dit kun je doen!

Nu de Sint is gearriveerd komen ook Kerstmis en Oudjaar naarstig dichterbij. De feestdagen bezorgen menig single de kriebels en het verlangen naar een liefdesrelatie is vaak groter dan op andere momenten. Misschien ben jij ook wel naarstig op zoek naar een nieuwe liefde. Zo net voor de feestdagen verliefd worden, dat zou fijn zijn toch?  

Sinds jaar en dag zien datingsites een piek ontstaan qua inschrijvingen zodra de kalender richting december loopt. Evenementen organisaties die allerlei activiteiten, weekends, borrels en dansfeesten of speeddate avonden organiseren hebben het zo voor de kerstdagen drukker dan op andere momenten van het jaar. Want de gedachte om zonder partner de feestdagen in te gaan staat vele singles niet aan. En daarom wordt, juist in deze maanden, koortsachtig gezocht en gedate.

Natuurlijke zoektocht 

Het doel is natuurlijk het vinden van een nieuwe, grote liefde. Singles er zijn in alle soorten en maten. Jong, oud(er) met of zonder kinderen uit een eerdere relatie, van het mannelijke en vrouwelijke geslacht, met totaal verschillende interesses, een andere levensvisie en dito relatiewensen. Eigenlijk hebben ze maar één ding met elkaar gemeen: nu geen (vaste) levenspartner en de wens om die wel te vinden. Want ondanks dat de media en marketing gedijt bij de term ‘happy single’, in de realiteit van alle dag dat 97% van alle singles uiteindelijk graag een vaste relatie wil. De zoektocht naar de liefde is dus een hele natuurlijke.

Adem in adem uit….

De liefde vinden dus. Daar draait het allemaal om. En het liefst nog even op de valreep, zo net voor de feestdagen. Maar waar vind je hem of haar? Het lijkt niet alleen zoeken naar een speld in de hooiberg, dat is het ook! Met zoveel singles, en talloze mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen heb je misschien geen idee waar te beginnen. Wel of geen datingsite? Toch maar op Tinder? Dé ontmoeting maar aan het toeval overlaten of toch de stoute schoenen aantrekken en gaan speeddaten, dansen of die wintersportvakantie met singles boeken… Pff.. je wordt al moe als je eraan denkt! Echt, er zijn genoeg singles die de druk voelen toenemen nu het al november is… De oplossing? Adem in, adem uit en blijf lekker dicht bij jezelf.

Erop uit met singles

Want je hoéft echt niet op Tinder of als een dolle te gaan daten nu het jaar ten einde loopt. Ook al ben je echt mega toe aan een nieuwe liefde in je leven, die super leuke, lieve partner, dan is het de uitdaging om bij jezelf te blijven en de tijd zijn werk te laten doen. Jezelf onder druk zetten werkt averechts en dat geldt ook voor halsbrekende toeren uithalen om op de valreep die nieuwe vlam te vinden. En heb je beslist geen zin in suffe vragen van die oudtante of andere familieleden die je met de kerst meewarig aankijken omdat zij in jou Bridget Jones zien? Dan ga je er lekker op uit en maak je plezier! Samen met andere leuke singles. Niet met als doel om die liefde van je leven te ontmoeten natuurlijk. Hoewel… je weet maar nooit wie je tegen het lijf loopt ;-).

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single-expert Sanne start nieuw speeddating concept

Daten kan veel leuker en vooral wat luchtiger. Althans dat vindt...

Feestdagen voorbij: wat te doen met je oude kerstboom?

Weet jij al wat je met je kerstboom doet na de...

Single met de kerst: vijf redenen om blij te zijn

Hoewel kerst erg draait om het samenzijn van geliefden en mensen...

Datingpiek in januari: 76% meer singles maken datingprofiel aan

Move over Blue Monday, Love Sunday staat voor de deur!

Een op vijf werkt het liefst door tijdens de kerstdagen

Maar liefst vijftig procent van de Nederlanders ziet het kerstdiner als...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie