Relaties succesvoller op het platteland

Mensen die op het platteland leven hebben meer kans op een succesvolle liefdesrelatie dan mensen die in de stad wonen. Dat blijkt althans uit een nieuw Engels onderzoek.

Zo’n 77 procent van de Britten die op het platteland wonen hebben hun soulmate gevonden. Van de mensen die in steden wonen heeft daarentegen slechts 48 procent de liefde van zijn leven gevonden, zo blijkt uit een onderzoek dat een Britse TV-zender hield onder 2.000 mensen. Op het platteland duurt een relatie gemiddeld twee keer zo lang dan in de stad.

Ruim 60 procent van de Britten op het platteland heeft al meer dan tien jaar een relatie. Van de stadsbewoners is dit slechts 21 procent.

Op het platteland kiezen mensen ook vaker voor een huwelijk. Zo’n 55 procent is getrouwd, tegen 45 procent in de stad.

Seksleven

Op het Britse platteland zeggen mensen vaker ‘ik hou van jou’ tegen hun geliefde. Ze gaan ook minder vaak vreemd – slechts 10 procent tegen 20 procent in de stad. Van de stadsmensen is maar 22 procent tevreden met zijn seksleven. Op het platteland is dit 63 procent.

Stadsmensen zijn vaker op zoek naar een partner met geld. Zo’n 34 procent vindt dit belangrijk. Op het platteland is dat slechts 11 procent. In de stad geven mensen ruim 80 euro uit aan een date. Op het platteland slechts 38 euro.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?