intelligentie datingsite

Relatieplanet voor vijfde keer op rij verkozen tot populairste datingsite

Datingwebsite Relatieplanet.nl is vanavond in The Harbour Club in Amsterdam voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot de populairste datingwebsite van het jaar. Dit jaar brachten ruim 864.000 mensen voorafgaand aan de Website van het Jaar Awardshow hun stem uit. De website van het jaar verkiezing is een initiatief van Metrixlab.

Waar andere datingwebsites dan Relatieplanet enorme budgetten aan marketingcampagnes besteden, is het datingsite Relatieplanet die zich continue weet te onderscheiden als een nuchtere, veilige en toegankelijke datingwebsite. Bijzonder is de klantenservice en het feit dat er de meeste singles staan ingeschreven. “We bedanken iedereen voor het uitbrengen van hun stem voor datingwebsite van het jaar 2013. Na de viering van ons tienjarig bestaan en de viering van ons 200.000 liefdeskoppel is deze prijs als een kers op de taart. We vinden het fantastisch dat zoveel singles voor onze website hebben gekozen en dat maar liefst vijf jaar op rij. Het is een enorme waardering voor de inzet van alle medewerkers binnen onze organisatie.”, aldus Ralph Kattenbeld, communicatiemanager Relatieplanet.

Focus op betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Datingsite Relatieplanet richt haar focus op het bieden van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke website. De prijs lijkt daarvoor een tastbare beloning. Relatieplanet is door het bewezen succes de grootste en meest aanbevolen datingwebsite. Met haar gratis klantenservice van ’s ochtends 09.00 uur tot ’s avonds 23.00 uur onderscheidt de populaire datingwebsite zichzelf nog altijd van concurrenten.

Meer dan alleen een online datingwebsite

Relatieplanet biedt meer dan alleen een online datingwebsite. Zo organiseert zij meerdere malen per jaar een groots Singlesfeest, heeft zij haar eigen succesvolle reizenplatform relatieplanetreizen.nl en organiseert Relatieplanet als eerste datingwebsite succesvolle speeddate avonden. De redactie onderhoud dagelijks een goed bezocht online magazine, datingweblog en Facebook pagina met het laatste datingnieuws, tips en advies, columns, interviews, reviews en meer. Voor vragen kunnen members terecht bij de datingcoach. Al deze diensten en initiatieven maken van Relatieplanet een beleving en daardoor zijn zij ook dit jaar Datingwebsite van het Jaar.

Over de Website van het Jaar Verkiezing

De website van het jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Metrixlab. Het Nederlandse publiek kon ook dit jaar weer een stem uitbrengen en deed dat in grote getale. Dit jaar is er ruim 864.000 keer gestemd.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.