intelligentie datingsite

Relatieplanet voor vijfde keer op rij verkozen tot populairste datingsite

Datingwebsite Relatieplanet.nl is vanavond in The Harbour Club in Amsterdam voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot de populairste datingwebsite van het jaar. Dit jaar brachten ruim 864.000 mensen voorafgaand aan de Website van het Jaar Awardshow hun stem uit. De website van het jaar verkiezing is een initiatief van Metrixlab.

Waar andere datingwebsites dan Relatieplanet enorme budgetten aan marketingcampagnes besteden, is het datingsite Relatieplanet die zich continue weet te onderscheiden als een nuchtere, veilige en toegankelijke datingwebsite. Bijzonder is de klantenservice en het feit dat er de meeste singles staan ingeschreven. “We bedanken iedereen voor het uitbrengen van hun stem voor datingwebsite van het jaar 2013. Na de viering van ons tienjarig bestaan en de viering van ons 200.000 liefdeskoppel is deze prijs als een kers op de taart. We vinden het fantastisch dat zoveel singles voor onze website hebben gekozen en dat maar liefst vijf jaar op rij. Het is een enorme waardering voor de inzet van alle medewerkers binnen onze organisatie.”, aldus Ralph Kattenbeld, communicatiemanager Relatieplanet.

Focus op betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Datingsite Relatieplanet richt haar focus op het bieden van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke website. De prijs lijkt daarvoor een tastbare beloning. Relatieplanet is door het bewezen succes de grootste en meest aanbevolen datingwebsite. Met haar gratis klantenservice van ’s ochtends 09.00 uur tot ’s avonds 23.00 uur onderscheidt de populaire datingwebsite zichzelf nog altijd van concurrenten.

Meer dan alleen een online datingwebsite

Relatieplanet biedt meer dan alleen een online datingwebsite. Zo organiseert zij meerdere malen per jaar een groots Singlesfeest, heeft zij haar eigen succesvolle reizenplatform relatieplanetreizen.nl en organiseert Relatieplanet als eerste datingwebsite succesvolle speeddate avonden. De redactie onderhoud dagelijks een goed bezocht online magazine, datingweblog en Facebook pagina met het laatste datingnieuws, tips en advies, columns, interviews, reviews en meer. Voor vragen kunnen members terecht bij de datingcoach. Al deze diensten en initiatieven maken van Relatieplanet een beleving en daardoor zijn zij ook dit jaar Datingwebsite van het Jaar.

Over de Website van het Jaar Verkiezing

De website van het jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Metrixlab. Het Nederlandse publiek kon ook dit jaar weer een stem uitbrengen en deed dat in grote getale. Dit jaar is er ruim 864.000 keer gestemd.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam