11 tips eerste date

Relatieplanet.nl viert feest bij van 5.000.000 inschrijvingen

Relatieplanet.nl is afgelopen week de bijzondere mijlpaal van vijf miljoen inschrijvingen gepasseerd. Deze mijlpaal tekent de aanhoudende periode van groei sinds haar oprichting in 2002. Tot op de dag van vandaag zijn dat duizenden inschrijvingen per week.

Veel singles aan relatie geholpen

Relatieplanet.nl was de eerste serieuze datingwebsite in Nederland met een dergelijk omvangrijk ledenbestand en hielp de afgelopen jaren honderdduizenden singles aan een relatie.

Datingwebsite van het jaar

Ook zag zij zich al vijf jaar achtereen (2009 t/m 2013) verkozen worden tot ‘datingwebsite van het jaar’.

Feestelijke kortingen

Relatieplanet.nl pakt uit met diverse te winnen prijzen en tijdelijk hoge feestelijke kortingen op al haar abonnementen. Deze vijf miljoenste inschrijving zal zeker voor de huidige maar ook de toekomstige leden niet onopgemerkt voorbijgaan.

Goed gevulde muur van trouwkaarten

“In de afgelopen jaren is Relatieplanet.nl uitgegroeid van een ambitieuze datingsite tot een zeer compleet datingplatform met vele extra datingactiviteiten als singlesfeesten, singlesreizen, speeddates, datingworkshops en intieme wijnproeverijen. De bekroning van de vijf miljoenste inschrijving zien wij, samen met onze goed gevulde muur van talloze geboorte- en trouwkaarten, als een dankbare beloning voor 12 jaar hard werken aan hét datingplatform van Nederland”, zegt Ralph Kattenbeld, communicatiemanager Relatieplanet.nl.

Over Relatieplanet.nl
Relatieplanet.nl is het grootste online datingplatform van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 hebben meer dan 5 miljoen singles zich ingeschreven. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl het meest interessante datingplatform van Nederland en België. Relatieplanet.nl werd in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 benoemd tot website van het jaar.

Gefeliciteerd

Singlessite.nl feliciteert Relatieplanet.nl met deze mooie mijlpaal. Hoe meer blije singles, hoe fijner wij dat vinden. Wij dragen singles namelijk ook een warm hart toe.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.