11 tips eerste date

Relatieplanet.nl viert feest bij van 5.000.000 inschrijvingen

Relatieplanet.nl is afgelopen week de bijzondere mijlpaal van vijf miljoen inschrijvingen gepasseerd. Deze mijlpaal tekent de aanhoudende periode van groei sinds haar oprichting in 2002. Tot op de dag van vandaag zijn dat duizenden inschrijvingen per week.

Veel singles aan relatie geholpen

Relatieplanet.nl was de eerste serieuze datingwebsite in Nederland met een dergelijk omvangrijk ledenbestand en hielp de afgelopen jaren honderdduizenden singles aan een relatie.

Datingwebsite van het jaar

Ook zag zij zich al vijf jaar achtereen (2009 t/m 2013) verkozen worden tot ‘datingwebsite van het jaar’.

Feestelijke kortingen

Relatieplanet.nl pakt uit met diverse te winnen prijzen en tijdelijk hoge feestelijke kortingen op al haar abonnementen. Deze vijf miljoenste inschrijving zal zeker voor de huidige maar ook de toekomstige leden niet onopgemerkt voorbijgaan.

Goed gevulde muur van trouwkaarten

“In de afgelopen jaren is Relatieplanet.nl uitgegroeid van een ambitieuze datingsite tot een zeer compleet datingplatform met vele extra datingactiviteiten als singlesfeesten, singlesreizen, speeddates, datingworkshops en intieme wijnproeverijen. De bekroning van de vijf miljoenste inschrijving zien wij, samen met onze goed gevulde muur van talloze geboorte- en trouwkaarten, als een dankbare beloning voor 12 jaar hard werken aan hét datingplatform van Nederland”, zegt Ralph Kattenbeld, communicatiemanager Relatieplanet.nl.

Over Relatieplanet.nl
Relatieplanet.nl is het grootste online datingplatform van Nederland en België. Sinds de lancering van de website in 2002 hebben meer dan 5 miljoen singles zich ingeschreven. Met continu duizenden singles online is Relatieplanet.nl het meest interessante datingplatform van Nederland en België. Relatieplanet.nl werd in 2009, 2010, 2011, 2012 en 2013 benoemd tot website van het jaar.

Gefeliciteerd

Singlessite.nl feliciteert Relatieplanet.nl met deze mooie mijlpaal. Hoe meer blije singles, hoe fijner wij dat vinden. Wij dragen singles namelijk ook een warm hart toe.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.