Relatieplanet en Robert ten Brink vieren 200.000 liefdesverhalen

Liefdesjunks opgelet! Op 27 augustus a.s. gaan er een aantal koppels samen met Robert ten Brink, ook wel bekend als mr. Love, een romantisch avontuur aan op dé liefdesbrug in Amsterdam. Zij behoren tot de 200.000 succesvolle liefdesverhalen die datingsite Relatieplanet de afgelopen 10 jaar heeft voortgebracht.

Liefdesbrug

Reden voor de datingexpert om gelukkige stellen, die elkaar via het platform kennen, uit te nodigen op de liefdesbrug in Amsterdam. Onder begeleiding van Robert ten Brink bezegelen zij hun liefde door een slotje op te hangen aan de brug. 
 

Ophangen slotje

Het verklaren van de liefde middels het ophangen van een slotje aan een brug is over hele wereld een bekend romantisch fenomeen. Verliefde koppels hangen samen een slotje op en gooien de sleutel in het water als blijk van hun oneindige liefde. Ook bekende Nederlanders als Yolanthe en Wesley Sneijder zijn gespot terwijl zij deze romantische daad uitvoerden bij een liefdesbrug.
 
Veel pers verwacht

Dit romantische tafereel vangt aan om 10.45 en duurt tot 12.00 uur. Je kunt het met eigen ogen aanschouwen op de brug bij de Staalstraat, kruising Groenburgwal.  Houdt er rekening mee dat er veel pers verwacht wordt, dus dat het lastig zal zijn er dichtbij te komen. Het proberen waard als je fan bent van Robert ten Brink en dé liefde.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten