7 super tips speeddaten

Relatiebureau Mens & Relatie en profiel

Single zijn is niet zielig. Maar het idee dat er iemand is waar je een leuk leventje mee zou kunnen opbouwen, dat lijkt je wel wat. Maar zo “iemand” speciaal voor jou, waar vind je die.

Ga eens kijken of je via een relatie- of bemiddelingsbureau op weg geholpen kunt worden. Welk bureau neem je daarvoor in de arm? Singlessite probeert jullie te helpen in deze keuze.

Relatiebureau Mens & Relatie en profiel

Aan het woord

Mijn naam is Liselotte Visser en ik heb wat met relaties… Ik zet me graag in voor diegenen die anderen op een professionele wijze ondersteunen in het vinden en houden van een levenspartner, de adviseurs, coaches, consulenten en mediators. Zodat relatiegeluk voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar wordt!

Na mijn universitaire opleiding (psychologie en marketing) heb ik me in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot adviseur van de adviseurs, trainer van de trainers en coach van de coaches. Sinds 1984 werk ik voor Mens en Relatie samen met consulenten en sinds 2007 werk ik samen met zelfstandige relatiecoaches over heel Nederland, waarbij ik niet alleen als supervisor fungeer, maar ook praktische steun geef door als gz-psycholoog  diagnoses te stellen, behandelplannen te schrijven en persoonlijke werkboeken uit te werken voor hun cliënten.

Daarnaast heb ik in december 2012 mijn eerste boek uitgegeven “Is je relatie te redden”. In maart 2014 komt mijn tweede boek uit. Mijn tweede boek gaat over het zoeken naar en vinden van een relatie. In dit boek heb ik ook een beetje de geschiedenis van Mens & Relatie verwerkt. Het is toch prachtig om al zolang aan relatiegeluk te mogen werken? Samen met een heel team ontzettend betrokken mensen alles op zijn kop zet om mensen bij elkaar te krijgen.

De wereld een klein beetje beter maken… dat is mijn streven. Door te kiezen voor dingen die er toe doen en vooral door de manier waarop ik dingen doe. Op het persoonlijke vlak (bijvoorbeeld als pleegmoeder), maar ook op het zakelijke vlak.

Ik heb wat met relaties. Samen zijn we gelukkiger en ik draag daar graag mijn steentje aan bij.

Profiel

Een profielschets is een eerste indruk, je hoeft niet compleet te zijn en je te verliezen in allerlei details. Belangrijk is dat de tekst een sfeer uitstraalt die bij jou past.

Wat vertel je wel en wat niet?

Het gaat in de profielbeschrijving eigenlijk niet om jou, maar om degene die het leest! Wie wil je aanspreken met jouw tekst? Wie hoop je te leren kennen? En wat vindt diegene belangrijk om te lezen? Mijn advies is daarom om je eerst in te leven in de ander en dan pas te beginnen met schrijven.  

Do’s en Don’ts in profielbeschrijving

Sommige profielen eindigen met een lange lijst met eisen aan de partner, dat komt vaak niet zo plezierig over. Het wordt dan zo zakelijk. Geef liever aan wat jouw toekomstdromen zijn, dan kan de partner zien of hij/zij zich daarin kan vinden.

Eerste date

Een eerste date is spannend en je bent niet helemaal jezelf. Die ander ook niet. Maak het gezellig, ontspannen en niet een soort sollicitatiegesprek. Probeer vooral te genieten. Mijn tip: maak een feestje van elke date!

Meer advies rondom daten

Wat ga je doen op zo’n eerste date? Mijn advies is: hou het redelijk kort en redelijk eenvoudig. Een kopje koffie en een korte wandeling werkt vaak het beste. Pas bij de tweede of derde date is een etentje aan te bevelen.

Over jullie relatie- en bemiddelingsbureau

Mens & Relatie onderscheidt zich van andere bureau’s en datingsites, met een landelijke dekking, het hoogste slagingspercentage en omdat we iedereen persoonlijke kennen dankzij meer dan veertig consulenten over heel Nederland.

Boodschap aan onze lezers

Jouw relatiegeluk is te belangrijk om het aan het toeval over te laten.

Is je interesse gewekt, kijk dan op de site van Mens & Relatie.

Omdat niets zo persoonlijk is als een relatie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.