kus op mond
7 November 2017

Relatieboosters met weinig inspanning

Paulien Timmer is nog geen 30 maar heeft al een boek uitgegeven met allemaal tips om je relatie een boost te geven. Of ze uit eigen ervaring put dat doet het verhaal niet. Zij heeft tips verzameld die qua tijd niet veel inspanning kosten. Met 5 minuten per dag kun je volgens Paulien je relatie op goed niveau houden.

Relatieboosters met weinig inspanning

In haar nieuwe boek 50 Relatieboosters is een verzameling makkelijke acties verzameld om je relatie fris en fruitig te houden. Het is van belang te weten dat het allemaal niet heel ingewikkeld hoef te zijn om je relatie goed te houden. Het overkoepelende woord is veelal aandacht. Aandacht hoeft niet veel geld en zeker niet veel tijd te kosten. Enkele boosters zie je hier, de overigen staan in haar boek.

1. De 6-seconden zoenenbooster

Zoen een keer per dag op de mond gedurende 6 seconden of langer. Elk moment is goed. Het blijkt dat wanneer stellen elkaar twee keer per dag op de mond een kus geven, dat die minder stress voelen en meer tevreden zijn met hun relatie.

2. De 3 dubbel dankbaarheid boost

Het is goed je partner 3 keer per dag te bedanken voor wat de ander voor jou doet. Door dankbaarheid voel je je niet alleen beter, maar het versterkt ook je gelukkige emoties. Dankbaarheid is een megafoon voor vebondenheid, liefde en ontroering.

3. Mini-seks-mega’s

Niet iedere avond hoeft het groot feest te zijn in bed, maar denk eens na over miniseks. Een oosterse tantrawijsheid die vrij simpel is zegt dat je op of onder elkaar ligt in ieder geval de penis 5 minuten in de vagina moet zijn, zonder iets te presteren. Je hoeft je alleen maar verbonden te voelen.

4. De superzinbooster

Je kunt je verantwoordelijkheid nemen als iets niet goed gaat. Tijd kost dat niet. Spreek soms een klein zinnetje uit. Bijvoorbeeld kun je sorry zeggen als je beloofd had iets voor de ander mee te nemen uit de supermarkt en je bent het vergeten.

5.  Dansfeestje

Een keer per week een dansfeestje houden samen kan ook een boost geven. Vijf minuten of zeg twee liedjes even schuifelen of hiphoppen, maakt niet uit wat, als je het maar samen beleeft.

6. De 5 minuten handen hemel massage

Wanneer je samen op de bank een film zit te kijken, kan een handmassage werken. Dit kost je 5 minuten. In een massage geef je liefde en zorg. Je brengt aandacht en energie over. Bovendien zitten er in je handen allerlei acupressuurpunten voor ontspanning en geluk.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Boost voor je relatie: maand dagelijks seks

Noem eens 5 redenen om elke dag seks te hebben met...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Je gedachten loslaten lukt je met deze 6 tips

Velen van ons zijn gefrustreerd, boos en twijfelen aan de zin...

Nederlandse vrouwen zoenen graag met andere vrouwen

De Nederlandse vrouw is niet vies van biseksuele experimenten. Bijna de...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie