kus op mond

Relatieboosters met weinig inspanning

Paulien Timmer is nog geen 30 maar heeft al een boek uitgegeven met allemaal tips om je relatie een boost te geven. Of ze uit eigen ervaring put dat doet het verhaal niet. Zij heeft tips verzameld die qua tijd niet veel inspanning kosten. Met 5 minuten per dag kun je volgens Paulien je relatie op goed niveau houden.

Relatieboosters met weinig inspanning

In haar nieuwe boek 50 Relatieboosters is een verzameling makkelijke acties verzameld om je relatie fris en fruitig te houden. Het is van belang te weten dat het allemaal niet heel ingewikkeld hoef te zijn om je relatie goed te houden. Het overkoepelende woord is veelal aandacht. Aandacht hoeft niet veel geld en zeker niet veel tijd te kosten. Enkele boosters zie je hier, de overigen staan in haar boek.

1. De 6-seconden zoenenbooster

Zoen een keer per dag op de mond gedurende 6 seconden of langer. Elk moment is goed. Het blijkt dat wanneer stellen elkaar twee keer per dag op de mond een kus geven, dat die minder stress voelen en meer tevreden zijn met hun relatie.

2. De 3 dubbel dankbaarheid boost

Het is goed je partner 3 keer per dag te bedanken voor wat de ander voor jou doet. Door dankbaarheid voel je je niet alleen beter, maar het versterkt ook je gelukkige emoties. Dankbaarheid is een megafoon voor vebondenheid, liefde en ontroering.

3. Mini-seks-mega’s

Niet iedere avond hoeft het groot feest te zijn in bed, maar denk eens na over miniseks. Een oosterse tantrawijsheid die vrij simpel is zegt dat je op of onder elkaar ligt in ieder geval de penis 5 minuten in de vagina moet zijn, zonder iets te presteren. Je hoeft je alleen maar verbonden te voelen.

4. De superzinbooster

Je kunt je verantwoordelijkheid nemen als iets niet goed gaat. Tijd kost dat niet. Spreek soms een klein zinnetje uit. Bijvoorbeeld kun je sorry zeggen als je beloofd had iets voor de ander mee te nemen uit de supermarkt en je bent het vergeten.

5.  Dansfeestje

Een keer per week een dansfeestje houden samen kan ook een boost geven. Vijf minuten of zeg twee liedjes even schuifelen of hiphoppen, maakt niet uit wat, als je het maar samen beleeft.

6. De 5 minuten handen hemel massage

Wanneer je samen op de bank een film zit te kijken, kan een handmassage werken. Dit kost je 5 minuten. In een massage geef je liefde en zorg. Je brengt aandacht en energie over. Bovendien zitten er in je handen allerlei acupressuurpunten voor ontspanning en geluk.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.