verdriet

Relatie verbroken voor de grote dag

Relaties die net voor de trouwdag worden afgezegd, dat lijkt iets voor in een film of in een roman. Maar het gebeurt dus ook in het echte leven. Een vrouw die aan de kant gezet wordt, maakt toch haar eigen feestje. Een man wiens huwelijk op de valreep wordt gecanceld, gaat toch op huwelijksreis. Niet bij de pakken neerzitten dus.

Voor haar grote dag

Een vrouw , Shelby genaamd uit Memphis Tennessee werd enkele dagen voor haar “Grote Dag” door haar verloofde verlaten. Maar de bruid in spé bleef niet bij de pakken zitten. Samen met haar reeds uitgenodigde bruiloftsgasten maakten ze er een memorabele dag van. De verlaten vrouw besloot zich niet in zelfmedelijden te wentelen en pakte het groots aan. De huwelijksfotografe mocht toch komen opdraven en legde alles vast. Vrienden kwamen op het idee om haar bruidsjurk te verwoesten, maar het leek haar  in eerste instantie zonde. Haar moeder had er flink wat geld aan gespendeerd. Maar na een tijdje besefte Shelby  dat het de ideale manier was om de situatie een positieve wending te geven. Staand in een open wei, samen met de belangrijkste mensen in haar leven voelde zij hun steun. Het feit dat haar ouders ook verf hebben gegooid, deed haar beseffen dat ze het beste voor haar willen. Namelijk  een  nieuwe begin. Haar vader bracht zelfs champagne en sigaren mee. Haar trouwjapon werd tijdens een ‘rite de passage’ van maagdelijk wit veranderd in een kleurrijk feestkleedje. Aan het eind van de festiviteiten werd de kunstige jurk van Shelby tentoon gesteld in de bruidswinkel waar die vandaan kwam.

Voor zijn grote dag

Het verhaal van de man, gaat over John, die bepaald geen romantische kerst had. Op de dag ervoor gaf zijn aanstaande bruid hem de bons. Het was even slikken voor de 32-jarige, die de huwelijksreis al geboekt en betaald had. De Brit besloot echter om van de nood een deugd te maken. Hij biedt het tweede vliegtuigticket voor zijn huwelijksreis te koop aan op eBay. John wil met een leuke vrouw alsnog naar de Dominicaanse Republiek vertrekken. Hij was zwaar ontdaan toen zijn verloofde Amy zei dat ze niet met hem wilde trouwen, maar hij kon niet eeuwig blijven kniezen. Hij wilde bovendien niet dat de al betaalde vakantie in het water zou vallen. Hij ging dus op zoek naar een leuk iemand die zin heeft in een vakantie. Met de hulp van zijn beste vriend Craig zette hij een advertentie op eBay. Een niet saaie man, zonder crimineel verleden, die wel eens snurkt, zoekt een leuke, vlotte en vrolijke vrouw om een  reeds betaalde huwelijksreis mee te beleven. Dat werd de oproep. John is duidelijk geen verzuurde gast.  Hij is eigenlijk blij dat ze hem dit verteld heeft voor de grote dag.  Haar eerlijkheid is te respecteren. Voor nu wil hij gewoon een leuke vakantie. Met een meisje dat sportief is en wil duiken. Dat zou voor hem al veel goed maken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!