verdriet

Relatie verbroken voor de grote dag

Relaties die net voor de trouwdag worden afgezegd, dat lijkt iets voor in een film of in een roman. Maar het gebeurt dus ook in het echte leven. Een vrouw die aan de kant gezet wordt, maakt toch haar eigen feestje. Een man wiens huwelijk op de valreep wordt gecanceld, gaat toch op huwelijksreis. Niet bij de pakken neerzitten dus.

Voor haar grote dag

Een vrouw , Shelby genaamd uit Memphis Tennessee werd enkele dagen voor haar “Grote Dag” door haar verloofde verlaten. Maar de bruid in spé bleef niet bij de pakken zitten. Samen met haar reeds uitgenodigde bruiloftsgasten maakten ze er een memorabele dag van. De verlaten vrouw besloot zich niet in zelfmedelijden te wentelen en pakte het groots aan. De huwelijksfotografe mocht toch komen opdraven en legde alles vast. Vrienden kwamen op het idee om haar bruidsjurk te verwoesten, maar het leek haar  in eerste instantie zonde. Haar moeder had er flink wat geld aan gespendeerd. Maar na een tijdje besefte Shelby  dat het de ideale manier was om de situatie een positieve wending te geven. Staand in een open wei, samen met de belangrijkste mensen in haar leven voelde zij hun steun. Het feit dat haar ouders ook verf hebben gegooid, deed haar beseffen dat ze het beste voor haar willen. Namelijk  een  nieuwe begin. Haar vader bracht zelfs champagne en sigaren mee. Haar trouwjapon werd tijdens een ‘rite de passage’ van maagdelijk wit veranderd in een kleurrijk feestkleedje. Aan het eind van de festiviteiten werd de kunstige jurk van Shelby tentoon gesteld in de bruidswinkel waar die vandaan kwam.

Voor zijn grote dag

Het verhaal van de man, gaat over John, die bepaald geen romantische kerst had. Op de dag ervoor gaf zijn aanstaande bruid hem de bons. Het was even slikken voor de 32-jarige, die de huwelijksreis al geboekt en betaald had. De Brit besloot echter om van de nood een deugd te maken. Hij biedt het tweede vliegtuigticket voor zijn huwelijksreis te koop aan op eBay. John wil met een leuke vrouw alsnog naar de Dominicaanse Republiek vertrekken. Hij was zwaar ontdaan toen zijn verloofde Amy zei dat ze niet met hem wilde trouwen, maar hij kon niet eeuwig blijven kniezen. Hij wilde bovendien niet dat de al betaalde vakantie in het water zou vallen. Hij ging dus op zoek naar een leuk iemand die zin heeft in een vakantie. Met de hulp van zijn beste vriend Craig zette hij een advertentie op eBay. Een niet saaie man, zonder crimineel verleden, die wel eens snurkt, zoekt een leuke, vlotte en vrolijke vrouw om een  reeds betaalde huwelijksreis mee te beleven. Dat werd de oproep. John is duidelijk geen verzuurde gast.  Hij is eigenlijk blij dat ze hem dit verteld heeft voor de grote dag.  Haar eerlijkheid is te respecteren. Voor nu wil hij gewoon een leuke vakantie. Met een meisje dat sportief is en wil duiken. Dat zou voor hem al veel goed maken.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.