liefdesverdriet

Relatie van je vriendin voorbij? Zo help je haar door een lastige tijd heen

Als je zelf ook een relatiebreuk hebt meegemaakt dan weet je als geen ander hoe vervelend zo’n periode is. Wanneer er dan iemand voor je klaarstaat (zoals je bff) dan is dat hartstikke fijn. Met deze tips help ook jij de beste vriend(in) door een moeilijke tijd heen na de relatiebreuk.

Zo help je jouw vriendin door een break up heen

Van samen op de bank een beker ijs eten tot drankjes doen in de stad. Jullie vinden wel een manier om de een hoe dan ook op te vrolijken. Dit zijn de beste manieren om jou vriendin door een break up te helpen.

  1. Laat haar alles er bij je uit gooien

Wanneer een relatie uitgaat, is niets zo lekker dan alles eruit gooien bij iemand. Laat jouw beste vriendin dit bij jou doen. Laat haar huilen, schreeuwen of wat dan ook. Zolang zij zich hierna maar een stuk beter voelt.

  1. Ga er even tussenuit

Plan een dagje of weekendje weg. Er even tussenuit gaan is perfect om alles even te vergeten. Wat dacht je van een dagje wellness? Lekker helemaal ontspannen en tot rust komen is alles wat ze nodig heeft.

  1. Plan een filmavond

Films, films en nog meer films. Een ouderwetse filmavond met de leukste films vrolijkt je beste vriendin zeker weten op. Bestel al het eten waar jullie zin in hebben, maak een lekkere plek op de bank met dekens en veel kussens, zoek de grappigste films op Netflix op en jullie zijn er klaar voor.

  1. Een avondje stappen

Drankjes en dansjes doen met je beste vriendin is altijd een goed idee. Doe het alleen dit keer wel rustig aan met de alcohol en maak er een avond van waarbij het alleen om jullie twee draait.

  1. Ruim samen al de spullen op van haar ex

Laat haar niet alleen de spullen van haar ex wegdoen, want dat gaat haar niet lukken én maakt het alleen maar moeilijker voor haar. Doe dit samen. Zo is ze niet alleen en door jouw hulp is alles binnen no time weg. Voelt misschien nog lekkerder ook.

  1. Ga snacken

Snacken is niet alleen een optie bij een filmavond, maar eigenlijk gewoon altijd ;-). Ga naar de supermarkt en haal al het eten wat jullie gelukkig maakt. Van een XL zak chips tot een bak Ben & Jerry’s. Eten maakt namelijk gelukkig en wat heeft je vriendin echt nodig na een break up? Juist, vrolijk worden.

Bron Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.