Relatie met knappere vrouw gedoemd te mislukken

Relaties waarin de vrouw knapper is dan de man hebben een grotere kans om te mislukken dan wanneer dat andersom is, zo blijkt uit onderzoek.

Wetenschappers aan de Universiteit van Stirling, Chester en Liverpool ondervonden dat mooie vrouwen zich realiseren dat ze het voor het uitkiezen hebben en dat een knappere man sneller tevreden is met een ‘gewone’ vrouw.

De onderzoekers namen foto’s van mannen en vrouwen in meer dan 100 koppels, waarvan sommigen slechts een aantal maanden bij elkaar zijn en anderen al jaren. De mannen en vrouwen kregen allemaal een cijfer voor hun uiterlijk, zo meldt Daily Mail.

Uit het onderzoek komt naar voren dat een relatie tussen een ‘beauty’ en een doodnormale man hooguit een aantal maanden stand houdt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?