relatie verbreken

Relatie afknappers: afwas laten staan en haren in het putje

Dat een relatie ook niet altijd zaligmakend is blijkt uit een recent onderzoek. Vrouwen hebben er een bloedhekel aan als hij de afwas laat staan en mannen knappen af op haren in het doucheputje. Dat schrijft de Daily Mail.

Maar liefst 41 procent van de mannen vindt het echt vreselijk als een vrouw het doucheputje niet schoon achterlaat en daar haren aantreft. Bij de vrouwen knap 39 procent af op  mannen die de afwas door het hele huis laten slingeren. Nog eens een kwart van de dames houdt het voor gezien bij een winderige man en 23 procent piekert er niet over om bij hem in te trekken als ze schimmel in de badkamer ziet.

WC

Het wordt nog specifieker. Ook de toiletbril is kennelijk een belangrijk issue in de relatie want 15 procent van de ondervraagde vrouwen wil geen man die de toiletbril omhoog laat staan. 11 procent vindt uitermate irritant als hij zijn kleding op de grond laat liggen.

Bij de mannen ergert 34  procent zich aan de kleding en een kwart aan een vrouw die haar afgeknipte nagels niet opruimt. Een winderige vrouw is voor 16 procent een no-go en nog eens 13 procent van de mannen wil geen vrouw die continue aan het schoonmaken is.

Onverdraagzaam

Irritante gewoontes kunnen je relatiekansen aardig verkleinen want meer dan de helft van de ruim 2000 ondervraagden wil geen relatie met iemand irritante eigenschappen heeft.  Zo’n 32 procent zou proberen de partner bij te schaven en hem of haar die gewoontes proberen af te leren. Een overige 16 procent zou proberen er mee te leren leven.

Mannen zijn het meest onverdraagzaam want van iedereen die zei geen relatie te willen met iemand die irritante gewoontes heeft is 69 procent man.

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.