relatie tips
1 July 2017

Relatie advies voor mannen: laat deze afknappers achterwege

Ben je bezig met het opbouwen van een nieuwe prille relatie? Dat kan soms een stevige uitdaging zijn. Je probeert natuurlijk zo vaak mogelijk je beste kant te laten zien, maar helaas is niemand perfect. Om te voorkomen dat de nieuwe vrouw in je leven er al vroegtijdig een punt achter zet, is het goed om te weten welk gedrag in haar ogen een echte afknapper is.

1# Te snel voor de daad gaan

Wij mannen zitten vol testosteron en zeker als je al een tijdje droog staat, wil je snel overgaan tot actie. Voor vrouwen ligt dit vaak iets anders. Zij kunnen het namelijk minder goed waarderen als je binnen een half uur al kenbaar maakt dat je geen zin meer hebt om te praten en dat je liever een meer fysieke activiteit wil bedrijven. Neem daarom de tijd tijdens een date, houd je handen thuis en bewaar de suggestieve opmerkingen voor later.

2# Je ex beledigen

Wanneer je in een beginnende relatie zit, wil je graag duidelijk maken dat je nieuwe vlam zich geen zorgen hoeft te maken over je vorige relaties. Veel mannen maken hun exen daarom zwart, maar dit werkt juist averechts. Een vrouw gaat namelijk echt niet geloven dat bij al je vorige vriendinnen een steekje los zit. Sterker nog: je brengt haar op deze manier juist aan het twijfelen of jij niet het probleem bent.

3# Haar niet serieus nemen

Als je een relatie wil die langer duurt dan een paar maanden, zul je moeten begrijpen dat gelijkwaardigheid belangrijk is. Wanneer één van beide partijen de ander niet serieus neemt, is het snel gedaan. Luister daarom naar haar ideeën en maak haar niet belachelijk als ze een keer wat doms zegt. Een grapje kan natuurlijk altijd, maar een vrouw moet wel weten en voelen dat jij haar serieus neemt.

4# Andere mensen niet met respect behandelen

Hoe je met andere mensen omgaat is voor vrouwen een belangrijke indicator of jij wel boyfriend material bent. Het is daarom belangrijk om te laten zien dat jij mensen niet beoordeelt op hun uiterlijk en tegen iedereen respectvol bent. De meeste vrouwen zoeken een man die ze kunnen voorstellen aan hun vriendinnen en ouders. Als jij je als eikel gedraagt en sommige mensen als minderwaardig beschouwt, zal ze snel op zoek gaan naar een ander.

5# Haar niet zien voor wie ze is

Geen vrouw is hetzelfde en daarom is het belangrijk om goed naar haar te luisteren. Je vriendin wil graag weten wat je bezighoudt en verwacht dat ook terug. Verdiep je daarom in haar leven en onthoud de dingen die ze je te vertellen heeft. Een vrouw wil, zeker op de langere termijn, een man die om haar geeft voor wie ze is. Maak daarom duidelijk dat je haar niet ziet als de zoveelste scharrel, maar als de belangrijkste vrouw in je leven.

Bron: Manners.nl

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single Nederland plant massaal eerste date op terras na heropening

Samen dingen ondernemen wordt straks, nu het ook weer mag, dé...

Is het lust of toch liefde?

Je hebt jezelf vast ook wel eens afgevraagd, wat voel ik...

Deze signalen vertellen je dat een nieuwe relatie in de problemen zit

Als je probeert te achterhalen of je bent waar je moet...

Daten in coronatijd… kan dat? 3 Tips!

Via een gezellig feest bij vrienden iemand ontmoeten is er even...

Seks op de eerste date? Zo denken singles erover!

Sinds corona hebben we tijd zat om te swipen op Tinder...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie