relatie tips

Relatie advies voor mannen: laat deze afknappers achterwege

Ben je bezig met het opbouwen van een nieuwe prille relatie? Dat kan soms een stevige uitdaging zijn. Je probeert natuurlijk zo vaak mogelijk je beste kant te laten zien, maar helaas is niemand perfect. Om te voorkomen dat de nieuwe vrouw in je leven er al vroegtijdig een punt achter zet, is het goed om te weten welk gedrag in haar ogen een echte afknapper is.

1# Te snel voor de daad gaan

Wij mannen zitten vol testosteron en zeker als je al een tijdje droog staat, wil je snel overgaan tot actie. Voor vrouwen ligt dit vaak iets anders. Zij kunnen het namelijk minder goed waarderen als je binnen een half uur al kenbaar maakt dat je geen zin meer hebt om te praten en dat je liever een meer fysieke activiteit wil bedrijven. Neem daarom de tijd tijdens een date, houd je handen thuis en bewaar de suggestieve opmerkingen voor later.

2# Je ex beledigen

Wanneer je in een beginnende relatie zit, wil je graag duidelijk maken dat je nieuwe vlam zich geen zorgen hoeft te maken over je vorige relaties. Veel mannen maken hun exen daarom zwart, maar dit werkt juist averechts. Een vrouw gaat namelijk echt niet geloven dat bij al je vorige vriendinnen een steekje los zit. Sterker nog: je brengt haar op deze manier juist aan het twijfelen of jij niet het probleem bent.

3# Haar niet serieus nemen

Als je een relatie wil die langer duurt dan een paar maanden, zul je moeten begrijpen dat gelijkwaardigheid belangrijk is. Wanneer één van beide partijen de ander niet serieus neemt, is het snel gedaan. Luister daarom naar haar ideeën en maak haar niet belachelijk als ze een keer wat doms zegt. Een grapje kan natuurlijk altijd, maar een vrouw moet wel weten en voelen dat jij haar serieus neemt.

4# Andere mensen niet met respect behandelen

Hoe je met andere mensen omgaat is voor vrouwen een belangrijke indicator of jij wel boyfriend material bent. Het is daarom belangrijk om te laten zien dat jij mensen niet beoordeelt op hun uiterlijk en tegen iedereen respectvol bent. De meeste vrouwen zoeken een man die ze kunnen voorstellen aan hun vriendinnen en ouders. Als jij je als eikel gedraagt en sommige mensen als minderwaardig beschouwt, zal ze snel op zoek gaan naar een ander.

5# Haar niet zien voor wie ze is

Geen vrouw is hetzelfde en daarom is het belangrijk om goed naar haar te luisteren. Je vriendin wil graag weten wat je bezighoudt en verwacht dat ook terug. Verdiep je daarom in haar leven en onthoud de dingen die ze je te vertellen heeft. Een vrouw wil, zeker op de langere termijn, een man die om haar geeft voor wie ze is. Maak daarom duidelijk dat je haar niet ziet als de zoveelste scharrel, maar als de belangrijkste vrouw in je leven.

Bron: Manners.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.