kakkerlak valentijn

Reken af met je ex: adopteer een kakkerlak

Is je liefdesleven een puinhoop en ligt er nog geen nieuwe liefde in het verschiet? Heb je nog liefdesverdriet en baal je vreselijk van je ex? De nieuwste manier om met die klier af te rekenen is om een schorpioen of kakkerlak te adopteren.

Valentijn wraak idee

Het is maar een ideetje. Om je ex voor eens en altijd duidelijk te maken hoe je over hem of haar denkt kun je die dag net zo goed gebruiken in zijn of haar naam een kakkerlak te adopteren. Vergeet schattige pinguïns, aandoenlijke panda’s, de San Francisco Zoo biedt voor deze Valentijn een hele andere adoptiemogelijkheid aan. Wie dat wil, kan in de naam van zijn of haar ex een harige schorpioen of sissende kakkerlak adopteren.

Symbolisch Valentijnscadeau

“Dus je laatste affaire is niets geworden en je ex was op een mum van tijd over je heen, dus je verdenkt dat er iemand anders in het spel was”, staat er op de website van de dierentuin te lezen. “Niets zal je gekrenkte eer beter sussen dan de adoptie van een gigantische harige schorpioen. Net als je ex zijn ze agressief en houden ze zich op in ongure steegjes, waar ze grotten graven. En als er een slachtoffer langskomt, grijpen ze die en verdoven ze met hun angel.”

In ruil voor een kleine bijdrage, die de insecten en ongewervelde dieren van de zoo een handje helpt, krijgt je ex een certificaat en een knuffelversie van het beest cadeau. Het perfecte symbolische Valentijncadeau, niet?

Ex aanpakken

Een iets serieuzere manier om je ex voor een en voor altijd naar de achtergrond te verdrijven zodat jij echt verder kunt met je leven lees je in het artikel: Zo pak je die treiterende ex aan. Tips voor wel een leuke Valentijn lees je hier!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam